Sport

S-a terminat joaca

Ziarul de Vrancea
18 aug 2017 471 vizualizări

FC Viitorul – FC Salzburg 1-3 (1-3) în prima manșă a play-off-ului Ligii Europa

Viitorul: Râmniceanu – Boli, Țîru (’46 – Hodorogea), Constantin, Ganea – Lopez, Mladen, Vînă - Chițu (’72 – Eric), Țucudean, Cicăldău (’50 – Coman). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Salzburg: Stankovic – Lainer, Miranda, Caleta, Ulmer – Samassekou – Rzatkowski (’70 – Haidara),  Wolf (’81  Miramino), Berisha – Hwang Chan-hee (’74 – Gulbrandsen), Dabbur. Antrenor: Marco Rose.

Arbitru: Anthony Taylor (Anglia).

Cartonașe galbene: Mladen, Lopez, Eric / Miranda

 

0-1,min. 2: Boli pierde o minge în fața lui Rzatkowski, acesta pasează scurt lui Hwang, care înscrie peste portar.

1-1, min. 7: După o pasă cu capul primită Chițu, Țucudean aduce egalarea cu un șut la colțul lung, din poziție laterală, printre picioarele lui Stankovic

1-2, min.29: Lainer a pătruns pe partea lăsată de Boli, l-a servit pe Wolf, care a înscris ca la antrenament.

1-3, min. 31: Dabbur, șut de la marginea careului ușor deviat.

 

Orice s-ar spune, victoria Viitorului în campionatul 2016/2017 a fost pe deplin meritată. Însă de la Viitorul acela până  la cel de acum, pare o fi o cale prea lungă, deși s-au scurs câteva luni. Învinsă de o formație cipriotă poate pe nedrept, dacă ținem cont de multitudinea ocaziilor avute, cu un antrenor secund bădăran care seamănă discordie între prea tinerii jucători, cu un finanțator care nu poate aduce niciun “șoc la echipă”(din motive lesne de înțeles!) și cu un “fin” nesățios, care îi înfulecă talentele pe bandă rulantă pentru a le redistribui prin centrala FCSB, soarta Viitorului se arăta decisă imediat cum a apărut un adversar mai cu ștaif. În apărare, între tânărul Țîru și bătrânul Marius Constantin nu este cale de înțelegere, Boli își continuă seria de gafe din campionat, iar în atac, speranța Coman e ca și înfulecată de păstorul din Aleea Alexandru, greul rămânând în sarcina lui Țucudean. Iar “brunetul” de la Look TV și-a făcut tema, marcând un frumos gol egalizator după ce polonezul Rzatkowski și coreeanul Hwang Cha-hee au profitat de nebuniile nepotului marelui Basile Boli. Și meciul dădea semnale de echilibru, până la noi gafe în serie a apărării futuriste și până la un minim de accelerație din partea lui Salzburg. Două goluri și o paradă salvatoare a lui Râmniceanu (în fața aceluiași Dabbur) în numai trei minute și meciul s-a jucat.

Partea a doua? O ocazie mare a lui Chițu și una imensă a lui Dabbur (paradă Râmniceanu) și cam atât. Ne întrebam, ieri, cum sună Viitorul, bine sau rău. Răspunsul este că sună ca o pepinieră populată de o rezervație de elefanți.  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.