Sport

S-a dus și Ana Bogdan

Ziarul de Vrancea
10 apr 2019 787 vizualizări

In lipsa titularelor echipei de Fed Cup, jucătoarele române de tenis n-au rezultat prea mult prin turnee

Ana Bogdan (124 WTA) a pierdut în turul II al turneului de categorie WTA International de la Bogota. Ea a fost învinsă  cu 4-6, 6-4, 4-6 de spaniola Sara Sorribes (72) după un meci de două ore și 34 de minute.  Românca  a pierdut primul set, în ciuda faptului că a condus cu 2-0 și 4-3. Jucătoarea din Spania a făcut break-ul la 4-4 și a câștigat actul inaugural după 55 de minute. În setul al doilea, Bogdan a mers mult mai bine, luând un avantaj considerabil, 5-2, și a trimis meciul în decisiv, după 6-4. Aici, Sorribes dominat clar, conducând cu 4-0. Ana Bogdan a egalat la patru, dar nu a fost suficient. Tot la Bogota, în proba de dublu, perechea română Irina Bara / Gabriela Ruse a învins cu 6-4, 6-4 cuplul Laura Pigossi/Renata Zarazua (Brazilia/Mexic). În sferturi, Bara și Ruse au datr piept cu echipa americană Hayley Carter/Ena Shibahara și au pierdut în mod neașteptat cu 2-6, 5-7.  Alte rezultate din optimi, la simplu: Beatriz Haddad (Brazilia) – Anna Schmiedlova (Slovacia) 7-6, 7-6; Astra Sharma (Australia) –Shelby Rogers (SUA) 6-3, 6-7, 6-1; Mari Camila Osorio (Columbia) – Kristie Ahn (SUA) 6-4, 6-7, 6-3; Amanda Anisimova (SUA) – Varvara Lepchenko (SUA) 6-4, 6-4; Tamara Zidansek (Slovenia) – Sashia Vickery (SUA) 6-2, 6-0.

* Perechea Sorana Cîrstea/Andreea Mitu s-a calificat  în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Lugano. Româncele au întrecut, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-7, cuplul Leonie Kung/Clara Tauson (Elveția/Danemaca), beneficiar al unui wild card. În faza următoere, învingătoarele vor da piept cu echipa Vera Lapko/Mandy Minella (Belarus/Luxemburg). Rezultate din proba de simplu: Vera Lapko (Belarus) – Evghenia Rodina (Rusia) 6-2, 6-0; Iga Swiatek (Polonia) – Viktoria Kuzmova (Slovacia) 6-3, 3-6, 6-2; Veronika Kudermetova (Rusia) – Rebeca Peterson (Suedia) 1-6, 6-4, 7-6; Stéphanie Vögele (Elveția) – Viktoria Golubic (Elveția) 6-1, 6-1; Svetlana Kuznețova (Rusia) – Timea Bacsinszky (Elveția) 5-7, 6-3, 6-4.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.