Sport

S-a amânat festivalul de la Cluj

Ziarul de Vrancea
20 mai 2020 1003 vizualizări

Meciul de retragere al lui Mutu, în prezența Simonei Halep, se va disputa anul viitor în aceeași perioadă

Cea de-a III-a ediție Sports Festival, evenimentul demonstrativ de la Cluj, la care urma să participe Simona Halep și în cadrul căruia ar fi trebuit să se dispute meciul de retragere al lui Adrian Mutu, a fost reprogramat pentru iunie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunțat, joi, organizatorii. „Dragii mei, din păcate este nevoie să amânăm întâlnirea noastră de la Sports Festival din Cluj până când situația ne va permite să organizăm acest eveniment fără a pune în pericol sănătatea noastră. Vom reveni curând cu informații referitoare la data la care ne vom revedea. Vă îmbrățișez cu drag”, a fost mesajul Simonei Halep, pe site-ul evenimentului. Biletele achiziționate rămân valabile pentru meciurile din 2021. „Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă, dar în același timp trebuie să ținem cont de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte a festivalului cât de curând posibil. Fanilor cu bilete cumpărate la cele două meciuri demonstrative din cadrul festivalului le spunem că biletele vor fi valabile pentru meciurile din 2021 și upgrade-urile biletelor la categorii superioare și discounturile oferite de noi săptămânile trecute, de asemenea rămân valabile”, au precizat organizatorii. În 2020, festivalul era programat între 11 și 14 iunie, iar între invitații speciali se număra și Simona Halep. De asemenea, Adrian Mutu își programase meciul de retragere în cadrul festivalului, cu invitați de marcă, precum Paolo și Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gatusso și Sebastien Frey.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.