Sport

Rezultate normale la Cupa Stan Gheorghiu

Dan Chiriac
14 ian 2018 834 vizualizări

 

Sâmbătă s-au disputat partidele etapei a patra a Cupei Vrancei Stan Gheroghiu. Grafit Decor, una dintre cele mai puternice echipe ale turneului nu a avut emoţii cu Tractorul Năneşti. Victoria cu 9-1 a arătat că liderul grupei A are obiective foarte mari la acest turneu. Derby-ul pentru locul trei a revenit celor de la Atletico Textila. Cu o formulă tânără, Atletico este revelaţia turneului. Privită de mulţi cenuşăreasa întrecerii, formaţia cu nume cunoscut a produs prima surpriză după ce a învins Tractorul Năneşti. Mulţi s-au grăbit să o considere o întâmplare. Numai că, în partida cu Prgresul, Ateltico Textila a arătat că este o prezenţă notabilă la această ediţie a competiţiei. În acest moment clasamentul grupei A arată astfel: Grafit Decor 9p, Lăutarii 6p, Atletico Textila 6p, Progresul 3p, Tractorul Năneşti 0p. 

 

Sanorom şi-a asigurat locul doi

 

Cel mai interesant meci al rundei a fost cel dintre Sanorom Boloteşti şi Green Garden Odobeşti. Cele două echipe se luptă pentru un loc cît mai bun în clasament şi un traseu mai uşor în fazele eliminatorii. Sanorom a cîştigat meciul cu Steaua Focşani şi era favorită la locul doi, având chiar şi varianta unui rezultat de egalitate în jocul cu Green Garden pentru a-şi îndeplini obiectivul. Odobeştenii nu au decât varianta unui succes la mai mult de trei goluri pentru a trece în clasamentul meciurilor directe peste adversara sa. În meciurile directe de până acum s-au înregistrat rezultatele: Steaua – Sanorom 2-4 şi Steaua – Green Garden 7-3. În aceste condiţii, odobeştenii au început tare şi au condus cu 2-0. Sanorom a revenit şi a egalat până la pauză, scor 2-2.Green Garden a condus şi cu 4-3, dar în cele din urmă echipa condusă de Romică Corozanu şi-a asigurat victoria şi locul doi. În clasamentul grupei B situaţia este următoarea: Voinţa Deep Serv 9p, Sanorom 6p, Steaua 6p, Green Garden Garden 3p, Flacăra Urecheşti 0p.

Sferturile sunt aproape cunoscute

 

Situaţia echipelor calificate pare deja cunoscută. În Grupa A, Tractorul Năneşti nu mai are şanse de a ajunge în sferturi. O eventuală victorie în ultima etapă le-ar fi de prisos, în condiţiile în care Progresul are victoria directă. În Grupa A, Grafit Decor şi-a asigurat primul loc, iar Lăutarii nu pot pierde locul doi decât dacă vor ceda meciul cu Atletico Textila. Progresul este calificată de pe locul patru. În Grupa B, Voinţa Deep Serv are aisgurat primul loc, în timp ce Sanorom Boloteşti nu mai poate pierde locul doi, având victoria directă cu Steaua. În cazul în care nu vor apărea surprize mari, în sferturi se vor duela meciul 1: Grafit Decor – Green Garden Odobeşti, meciul 2: Lăutarii – Steaua, meciul 3: Sanorom Boloteşti – Atletico Textila şi meciul 4: Voinţa Deep Serv – Progresul. Cupa Vrancei Stan Gheorghiu  este destinată echipelor de minifotbal şi este organizată de Jani Oltianu în colaborare cu DJST Vrancea. Organizatorii au format două grupe de câte cinci echipe. Primele patru se vor califica în sferturi de finală, urmând ca în semifinală să se joace după sistemul meciul 1-3 şi meciul 2-4. (D.C.)

Rezultatele meciurilor:

Sâmbătă

14.00: Grafit Decor – Tractorul Năneşti 9-1

15.15: Atletico Textila – Progresul 4-1

Grupa B:

16.30: Steaua – Flacăra Urecheşti 7-3

17.45: Sanorom – Green Gardeen Odobeşti 5-4

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.