Sport

Recepție cu scandal

Ziarul de Vrancea
7 nov 2017 576 vizualizări

Noul stadion “Ion Oblemenco” din Craiova a fost predat autorităților de către CNI * CSU Craiova are contract de exclusivitate, dar Adrian Mititelu susține că și el are dreptul să joace acolo

Compania Națională de Investiții (CNI) a încheiat, ieri, procesul de recepție la terminarea lucrărilor de reconstrucție a Stadionului Ion Oblemenco din Craiova. CS Universitatea Craiova va inaugura noul stadion la 10 noiembrie, de la ora 20.00, într-un meci amical cu Slavia Praga. Tot ieri, președintele CSU Craiova, Marcel Popescu, a declarat că gruparea pe care o conduce are un contract de exclusvitatea cu Consiliul Local pentru a folosi noul stadion "Ion Oblemenco"."Beneficiarul, Consiliul Local, pune stadionul la dispoziția Universității Craiova, care are un contract de exclusivitate. Este un contract care mai durează încă 11 ani între Consiliul Local Craiova și clubul Universitatea Craiova. Nu este o lege care dă dreptul Universității Craiova de a folosi în exclusivitate stadionul, este un contract cu drepturi și obligații. 0Fără acceptul Universității Craiova, nimeni nu poate juca pe Stadionul Ion Oblemenco. Este un stadion făcut în orașul Craiova pentru cea mai faimoasă echipă din provincie, Universitatea Craiova. Să joace Mititelu? Ați lăsa ca pe holul Universității din Craiova, instituție academică, să vină copiii de la grădiniță să se joace cu căldărușe cu nisip și să se împuște cu pistoale cu apă? Vorbim de înaltă performanță, nu de amatorism și dilentantism", a declarat Popescu, la Pro X.  În replică, patronul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a catalogat afirmațiile lui Popescu drept aberați și a precizat că echipa sa va intra "în scurt timp" pe noul stadion. "Președintele CSU Craiova nu cunoaște normele elementare ale democrației și drepturile tuturor cetățenilor asupra bunurilor publice. Acel stadion nu a fost construit pentru Rotaru. E o aberație să spui că orice altă echipă are nevoie de acordul lui Rotaru să joace acolo. O afirmație făcută pentru a descuraja suporterii echipei noastre, pentru a crea o stare de incertitudine cu privire la această posibilitate. Eu sunt convins că vom intra pe acest stadion în scurt timp și vom beneficia și noi de drepturile pe care ni le conferă statul român", a spus el, cu referire la Mihai Rotaru, finanțatorul prncipal al echipei CSU Craiova.  Stadionul Ion Oblemenco are o capacitate de aproximativ 30.000 de locuri, valoarea lucrărilor de reconstrucție fiind de 240 de milioane de lei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.