Sport

Primul trofeu din cincinal

Ziarul de Vrancea
21 mai 2017 466 vizualizări
Adam Nemec, autorul celor două goluri dinamoviste
Adam Nemec, autorul celor două goluri dinamoviste

Dinamo a câștigat Cupa Ligii, învingând cu 2-0 echipa ACS Poli Timișoara

Echipa Dinamo a câștigat, sâmbătă, Cupa Ligii Adeplast, învingând în finala disputată pe Arena Națională, cu scorul de 2-0 (2-0), formația Poli Timișoara. Golurile învingătorilor au fost marcate de Nemec, în minutele 6 și 26. La primul hol,slovacul i-a pasat pe culoar lui Nemec și  a înscris cu un șut plasat de la 10 metri. Al doilea a venit dintr-o centrare de pe partea stângă a lui Nistor, Nemec a reluat cu capul, Curileac a respins în față și slovacul a marcat din 3 metri. În minutul 34, Rivaldinho a trimis mingea în poarta timișorenilor, însă golul a fost anulat eronat pentru ofsaid, la fel de eronat anulat ca și cel înscris în minutul 38 de Mahlangu. La acest meci nu s-a acordat niciun cartonaș galben. La partida de pe Arena Națională au asistat 12.272 de spectatori, dintre care aproximativ 30 de fani timișoreni.

Jucătorii echipei Dinamo au primit Cupa Ligii, primul lor trofeu după cinci ani, la ceremonia ce a avut loc după finala cu Poli Timișoara. Fotbaliștii s-au bucurat de acest succes alături de fani, ducând trofeul să îl arate suporterilor de la PCH. Pe Arena Națională, oficialii LPF le-au oferit medalii mai întâi finaliștilor de la Poli Timișoara. Apoi, dinamoviștii au urcat către zona de premiere printr-un culoar, printre fani. Primul care a primit tricoul de câștigător al trofeului a fost Ionuț Nedelcearu. Medaliile le-au fost înmânate câștigătorilor de vicepreședintele LPF, Robert Pongracz.

"Este primul trofeu pe care îl câștigăm de când sunt eu la Dinamo și mă bucur foarte mult. Sper ca și următoarele să vină cât ma repede. Am fost aproape și de titlu, dar era oarecum nesperat.  Locul trei este un obectiv foarte bun, este ceea ce ne-am propus și mă bucur s-a realizat. Pentru la anul ne dorim mai mult, deoarece vom face o echipă mai bună cu care să tragem la titlu", a spus Negoiță.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.