Sport

Prea mici pentru Liga Campionilor

Ziarul de Vrancea
30 aug 2018 536 vizualizări

Formația lui Răzvan Lucescu a fost învinsă pe teren propriu de Benfica Lisabona și vor juca în grupele Ligii Europa

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, scor 1-4, de echipa Benfica Lisabona, și a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Venită după 1-1 la Lisabona, PAOK a început partida în forță. Pelkas a ratat o șansă uriașă în primele minute, apoi Prijovic a deschis scorul în minu. 13. A fost însă momentul în care lucrurile au scăpat de sub control. Portughezii au egalat printr-o lovitură de cap de la distanță trimisă de Jardel , în urma unui corner (’20), iar șase minute mai târziu totul a devenit imposibil. Portarul Paschalakis a ținut să oprească o minge care se ducea în corner, însă balonul ținut în teren a ajuns la Pizzi. Paschalakis a revenit și l-a faultat pe jucătorul Benficăi, iar penalty-ul a fost transformat de Salvio. Fără replică, PAOK a mai primit un gol în min. 39 de la Pizzi, iar revenirea de la vestiare a fost la fel de nefastă.  Fernando Varela, fostul jucător al FCSB, a comis un fault în propriul careu și scorul a devenit 4-1 pentru Benfica, 5-2 la general. Chiar dacă a fost eliminată din Liga Campionilor, PAOK Salonic își continuă aventura europeană în grupele Europa League, Într-o altă partidă, Salzburg a dominat clar începutul partidei cu Crvena Zvezda, după 0-0 la Belgrad și și-a asigurat un avantaj de două goluri prin Dabbur (’45 și ’48). Însă belgrădenii au avut două minute de inspirație (65-66) și El Fardou  a adus egalarea și calificarea. În fine, la Eindhoven PSV a învins cu 3-0 pe BATE Borisov (în tur, 3-2), goluri marcate de Bergwijn (’14), de Jong (’36), Lozano (’62)

Grupele Ligii Campionilor

Grupa A:  Atletico Madrid, Borussia Dortmund, AS Monaco, FC Bruges; Grupa B: FC Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven, Internazionale Milano; Grupa C: Paris Saint-Germain, Napoli, Liverpool, Steaua Roșie Belgrad; Grupa D: Lokomotiv Moscova, FC Porto, Schalke 04, Galatasary Istanbul; Grupa E: Bayern München, Benfica Lisabona, Ajax Amsterdam, AEK Atena; Grupa F: Manchester City, ȘahtarDonețk, Olympique Lyon, Hoffenheim; Grupa G: Real Madrid, AS Roma, țSKA Moscova, Viktoria Plzen; Grupa H: Juventus Torino, Manchester United, Valencia, Young Boys Berna.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.