Sport

Pomul lăudat și sacul de la Giurgiu

Ziarul de Vrancea
19 oct 2019 854 vizualizări

În timp ce derbiul CFR Cluj – Universitatea Craiova a dezamăgit, cu două goluri marcate pe erori grave de apărare, la Sfântu Gheorghe, Astra a marcat trei goluri cu un nou antrenor la cârmă, Bogdan Andone * turul sezonului regulat se încheie astăzi, cu CFR Cluj în frunte

*FC Hermannstadt – FC Viitorul 0-0. Un meci de nivel slab, în care echipa sibiană a dovedit că nu mai știe să dea gol nici din penalty. În minutul 70, portarul oaspeților, Rîmniceanu, a apărat un penalty acordat pentru o intervenție a sa la Caiado. Jo Santos a executat lovitura de la 11 metri.Însă și pentru elevii lui Cristiano Bergodi, această remiză este frecție la picior de lemn.

* Dinamo – Gaz Metan Mediaș 2-0 (1-0). Mrzljak (’21), Sorescu (’73). Dinamo a câștigat fără probleme în fața echipei care suportă o mare absență: cea a antrenorului Edi Iordănescu de pe bancă. Dan Nistor s-a dovedit din nou bun pasator, iar Deian Sorescu, atât pasator cât și marcator.

*CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0 (0-0). Traoré (’70), Omrani (’78). Înaintea meciului cu Rennes din Liga Campionilor, CFR a înscris de două ori prin jucători cu stagii îm „Ligue Une”. Însă golurile au venit din gafe ale jucătorilor olteni: o pasă la adversar dată de Acka și o respingere în față a lui Pigliacelli. Meciul a fost din categoria numită „pomul lăudat”. Elevii lui Pițurcă au avut o mare șansă de gol în prima repriză, dar noul venit, bosniacul Goran Zakaric a țintit bara.

* Academica Clinceni – FC Viitorul 0-0. O remiză lălâie, în care oaspeții au dominat cvasitotal, iar gazdele au ratat cele mai mari ocazii, prin Vojtus și Dumitru. Iar Hagi s-a certat din nou cu arbitri, chiar fără motiv.

*Sepsi Sfântu Gheorghe- Astra Giurgiu 2-3 (1-1). Karanovic (’14), Vașvari (’80 – penalty) / Tincu (’31 – autogol), Budescu (’33), Răduț (’76). Un meci peste tot ceea ce s-a văzut până acum în etapa finală a turului. Tânărul Ștefănescu a realizat o acțiune de toată frumusețea, încheiată cu o centrare bună pentru Karanovic, experimentatul Tamaș l-a provocat pe fundașul Tincu să înscrie în proprie poartă, iar Budescu a arătat că știe să marcheze și din faze simple. După pauză, Sepsi a atacat fără succes, Budescu a pasat perfect pentru Răduț, dar a făcut și un henț stupid în careu. Iar Bogdan Andone a debutat cu succes la echipa giurgiuveană. În final,gazdele au cerut vehement al doilea penalty,la un contact între Krepulja și Cârnat.

Aseară s-a mai disputat meciul Chindia Târgoviște – FCSB. Etapa se încheie astăzi, cu partida Politehnica Iași – FC Botoșani.

Etapa viitoare (25-28 octombrie): Sepsi Sfântu Gheorghe – FC Voluntari (vineri), Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt – FCSB (sâmbătă), Academica Clinceni -Universitatea Craiova, FC Botoșani – Astra Giurgiu, Dinamo – FC Viitorul (duminică), Poli Iași – CFR Cluj (luni).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.