Sport

Patru sportivi luptători de arte marțiale de la CSM Focșani 2007 în lotul național de karate SKDUN al României, pentru CE de la Debrecen

Ziarul de Vrancea
21 feb 2024 2138 vizualizări
Foto/de la stânga la dreapta: Necula Tudor, Pintilie Andrei, Pană David, Constantin Andreea
Foto/de la stânga la dreapta: Necula Tudor, Pintilie Andrei, Pană David, Constantin Andreea

Patru sportivi luptători de arte marțiale de la CSM Focșani 2007 în  lotul național de karate SKDUN al României, pentru CE de la Debrecen iar doi vor participa la Cupa Europei (competiția centurilor colorate).

ARTE MARȚIALE 

 În urma selecției pentru lotul național de karate SKDUN al României, în vederea participării la CE de la Debrecen, Ungaria, din 12-14 aprilie, rezultatele din 17 februarie, de la Voluntari, au fost următoarele:

● Vlad Flavius și Pintilie Matei - calificați în urma rankingului în probele de kata și kumite shobuippon și shobusanbon - categoria copii;

● Necula Tudor - calificat în proba de kumite shobusanbon - minicadeți;

● Pintilie Andrei - calificat tot la proba de kumite shobusanbon - cadeți.

 Sensei Daniel Fusaru:,, Au rămas în afara lotului Pană David și Constantin Andreea. Pentru ei a fost prima selecție și chiar dacă s-au prezentat bine, încă nu sunt acolo. Sunt încă mici și trebuie să avem răbdare, însă sunt semne care arată că sunt pe drumul cel bun!

O performanță în sine este accederea în lotul național, unde doar primii doi sportivi ca valoare, pe categorie, pot reprezenta România la campionatele europene și mondiale. Anul acesta vom participa la Campionatul European cu patru sportivi: Vlad Flavius , Pintilie Matei, Necula Tudor și Pintilie Andrei, în timp ce la Cupa Europei (competiția centurilor colorate) vor participa din echipa noastră: Șerban Bianca - cadeți și Enache Alexia - juniori."

Text informații + foto: CSM Focșani 2007 oficial  


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.