Sport

Patru echipe se luptă pentru două locuri de semifinale

Dan Chiriac
19 feb 2018 976 vizualizări

Cupa Adi Olteanu a programat la final de săptămână meciurile etapei a şasea. GS Mobile şi Finanţele şi-au asigurat calificarea în semifinale, urmând a juca meciul direct în ultima rundă pentru stabilirea câştigătoarei sezonului regulat. Sîmbătă, GS Mobile a trecut cu 6-2 de Poliţie, după un meci mai echilibrat decât o arată rezultatul final. Scorul a fost 3-2 până aproape de final, poliţiştii ratând mai multe oportunităţi de a egala la trei, cea mai mare aparţinându-i lui Ştefan Ciolpan. Finanţele au arătat şi de această dată că sunt o echipă puternică şi a treuct cu 10-0 de Vrancea Media. Duminică, Prietenii lui Adi şi Doctor GSM au terminat la egalitate, scor 4-4, după ce golul egalizator a fost marcat de Cristi Petrea cu două minute înainte de final. Soveja nu a reuşit pe teren să se impună în faţa celor de la Foresta Gugeşti, scor 4-4, după un meci în care gugeştenii au condus aproape pe tot parcursul jocului. La final, Soveja a obţinut victoria la masa verde, după ce adversara a folosit un jucător mai mic ca vârstă. Finanţele şi GS Mobile au 18 puncte şi sunt calificate în semifinale. Pentru alte două locuri se luptă patru echipe: Doctor GSM 8p, Prieteniilui Adi 7p, Poliţia 6p şi Soveja 4p. Doctor GSM mai are de jucat cu Poliţia, Prietenii lui Adi cu Soveja şi Foresta Gugeşti, Poliţia cu Doctor GSM şi Soveja. Soveja are trei jocuri de disputat, cu Prietenii lui Adi, Poliţia şi Vrancea Media.  Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1978) (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.