Sport

Onoare penntru Pușcaș

Ziarul de Vrancea
1 iul 2019 783 vizualizări

Atacantul român a fost inclus în echipa campionatului european de tineret, alături de șase nemți și patru spanioli

George Pușcaș a fost inclus în echipa ideală de la UEFA a anunțat, luni seară, echipa ideală a Campionatului European U21, disputat în Italia și San Marino. Printre jucătorii finalistelor Spania și Germania și-a făcut loc și un român, George Pușcaș (23 de ani), cel care a impresionat alături de tricolori.

Atacantul de la Palermo a fost golgeterul României de la turneul final, cu patru reușite, și al doilea de la turneul final, după germanul Luca Waldschmidt, care a înscris de șapte ori. Pușcaș a înscris din penalty cu Croația (4-1) și Anglia (4-2) și a reușit o dublă contra Germaniei, în semifinala soldată cu eliminarea României, scor 2-4. Echipa turneului propune sistemul 4-2-3-1 și a fost realizată de șase antrenori care fac parte din comisia tehnică a UEFA: Peter Rudbæk (Germania), Mixu Paatelainen (Finlanda), Thomas Schaaf (Germania), John Peacock (Anglia), Dany Ryser (Elveția) și Gines Melendez (Spania). Echipa Campionatului European U21 2019 în viziunea UEFA: Alexander Nübel (Germania) – Lukas Klostermann (Germania), Jonathan Tah (Germania), Jesus Vallejo (Spania), Benjamin Henrichs (Germania) – Fabian Ruiz (Spania), Mahmoud Dahoud (Germania) – Dani Olmo (Spania), Luca Waldschmidt (Germania), Dani Ceballos (Spania) – George Pușcaș (România). „Este meritul echipei, am arătat că am meritat să fim între cele mai bune patru formații ale Europei la Under 21. Este o mândrie să reprezint România și cred că și alți colegi ai mei meritau să fie incluși în echipa turneului final ”, a declarat pentru www.frf.ro, George Pușcaș.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.