Sport

O medalie de aur și una de bronz pentru sportivii judoka de la CSM Focșani 2007 în finala Campionatului Național de Judo U23

Ziarul de Vrancea
17 mai 2023 817 vizualizări
 La Finala CN de judo tineret (U23), desfășurată în perioada 12-14 mai 2023 la Drobeta-Turnu Severin, judoka Emil Neagu de la CSM Focșani 2007 a câștigat titlul de campion național la cat. 66 kg și locul I la această competiție (medalie de aur).De asemenea, judoka Gabriel Farcaș legitimat la CSM Focșani 2007 a câștigat medalia de bronz și locul al III-lea la cat. +100 kg.

La aceiași competiție judoka Răzvan Calotă legitimat la CSM Focșani 2007 s-a clasat pe locul 7 la categoria. +100 kg.

Sportivii judoka de la CSM Focșani 2007 sunt pregătiți de antrenorii Stănică Grosu și Marinel Palade.

Reamintim că sportivele secției de judo a  C.S Unirea Focșani-C.S.Ș 5 Rapid București au obținut următoarele rezultate:

  • Categoria 48 Kg: Giorgia Hagianu - campioană națională 
  • Categoria 52 Kg: Silvia Pomană - medalie de bronz
  • Categoria 78 Kg: Denisa Marin locul 5

Sportiva Giorgia Hagianu este la al treilea an consecutiv în care reușește să obțină titlul de campioană națională la toate categoriile de vârstă: cadeți, juniori, tineret și seniori.

Federația Română de Judo (FRJ) a organizat în perioada 12-13 mai a.c., Campionatul Național U23 (tineret), la individual, la feminin și la masculin.Competiția s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin, în Sala Sporturilor din municipiul reședință al județului Mehedinți.

La competiție au luat parte sportivi legitimați la cluburi de judo sau cluburi cu secție de judo din România, care sunt născuți în perioada anilor anii 2001-2008. Aceștia au trebuit să aibă cetățenia română și să fie eligibili pentru a face parte din loturile naționale (sportivul să nu fie în clasamentul mondial pentru altă țară și dacă este în această situație, atunci a trebuit să aibă acceptul de la țara respectivă pentru a reprezenta România). Un sportiv a putut participa la o singură categorie de greutate.

Categorii de greutate

  • la feminin 48 kg, -52 kg, -57 kg, -63 kg, -70 kg, -78 kg, +78 kg;
  • la masculin -60 kg, -66 kg, -73 kg, -81 kg , -90 kg, -100 kg, +100 kg.

Program pe zile

- vineri, 12 mai: validarea documentelor (orele 14-18), cântarul oficial (orele 18-19:30), ședința tehnică și tragerea la sorți (ora 19:30);

- sâmbătă, 13 mai: concursul a început pe trei suprafețe, la ora 9:00, fiind împărțit în două reuniuni (meciuri eliminatorii și finalele).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.