Sport

Niculescu a intrat în cușcă

Ziarul de Vrancea
23 sep 2018 513 vizualizări

“Clau-gol” a fost prezentat ieri ca antrenor la Dinamo * conducătorii dinamoviști Alexandru David și Ionuț Negoiță au fost insultați ieri la prezentare * nu s-a pus problema unei negocieri cu Flavius Stoican

După demiterea “amiabilă” a lui Florin Bratu, nou antrenor al clubului Dinamo, Claudiu Niculescu și-a luat postul în primire și a fost prezentat într-o conferință de presă.

" Normal că sunt puțin emoționat, dar sunt dornic de muncă, să obțin reuzltate bune cu Dinamo. Știu că nu e o perioadă bună, sunt conștient de acest lucru, dar am încredere că toate aceste lucruri se vor regla. Primul meu obiectiv și cel mai important este să readucem suporterii la stadion. Sunt fericit că m-am întors acasă după mulți ani de pribegie, mi s-a îndeplinit acel vis de când am început meseria de antrenor. Sper ca întoarcerea mea acasă să fie de bun augur și Dinamo să-și îndeplinească obiectivele an de an", a declarat Claudiu Niculescu. Tehnicianul a apreciat munca depusă la Dinamo de predecesorul său, Florin Bratu: "E logic, la orice echipă sunt schimbări de antrenori atunci când nu traversează o perioadă bună. Asta voi vorbi și cu băieții, trebuie să respectăm munca lui Florin Bratu, a făcut lucruri foarte bune. Acum cinci luni ne întâlneam ca adversari, m-a bătut rău după care am plecat de la Voluntari. Iată că ironia sorții a făcut să-l înlocuiesc chiar pe el. Am mare respect pentru el, am jucat împreună, e un antrenor foarte bun și va demonstra asta. Din păcate, atunci când echipa nu are rezultate e normal să plătească antrenorul”. Claudiu Niculescu are în plan să îl aducă la o formă mai bună pe mijlocașul Dan Nistor și spune că și l-ar dori în lot și pe Gicu Grozav.  "Pe mulți dintre jucători îi cunosc, ieri a fost o zi foarte agitată. Nu am vorbit cu ei, voi încerca să am discuții individuale cu ei, în special cui Dan Nistor, pentru că pentru mine e unul dintre cei mai buni jucători din campioantul intern. Trebuie să-mi spună ce simte, ce s-a întâmplat de fapt. Sunt convins că el va redeveni jucătorul de acum o lună, care trăgea echipa după el. Dar eu am încredere în băieții de acum și vom face o treabă bună. Dacă mi l-aș dori șe Gicu Grozav? Păi el a explodat ca jucător cu mine antrenor la Cluj. Normal că mi l-aș dori. E un jucător de echipa națională, care poate juca titular în națională acum”, a mai spus Niculescu.

Președintele Consiliului de Administrație al FC Dinamo, Alexandru David, a afirmat că Niculescu a fost prima opțiune pentru înlocuirea lui Bratu și că nu s-a pus problema să negocieze cu Flavius Stoican sau cu Edward Iordănescu. “Eu sunt prieten cu Flavius Stoican de mult timp, după meciul de la Iași am vorbit o oră despre familii. Nu s-a pus problema să-l ofertăm pe Flavius Stoican sau să discut cu el să vină la Dinamo. În ceea ce îl privește pe Edi Iordănescu, vreau să spun că Niculescu este ofertat de un an. și a acceptat”, a afirmat David.

Aproximativ 15 suporteri au afișat, luni, la Stadionul Dinamo, unde avea loc prezentarea noului antrenor Claudiu Niculescu, două bannere cu mesaje injurioase la adresa patronului Ionuț Negoiță și președintelui Consiliului de Administrație, Alexandru David. Fanii au proferat lozinci împotriva celor doi conducători și au scandat numele lui Ionel Dănciulescu și al lui Claudiu Niculescu, suporterii considerându-l pe David vinovat de plecarea directorului general. În conferința de presă, David a spus că nemulțumirile fanilor vor înceta odată cu obținerea unor rezultate favorabile. El a precizat că a fost decizia lui Dănciulescu de a părăsi clubul.El a negat o posibilă numire a lui Ionuț Lupescu în această funcție. În ceea ce-l privește pe Ionuț Negoiță, David a menționat că acesta nu mai este atât de apropiat de echipă, refuzând să spună dacă omul de afaceri mai este patronul echipei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.