Sport

Două victorii cu Turcia pentru juniorii din naționala de handbal din care face parte Adrian Condrea (CSM Focșani 2007)

Ziarul de Vrancea
24 apr 2023 1129 vizualizări

Adrian Condrea, componentul echipei de juniori 2 a CSM Focșani 2007, a fost convocat la acțiunea Lotului de juniori al României, care s-a reunit luni, 17 aprilie, la Pitești.

Convocarea trimisă de FRH clubului CSM Focșani 2007  include pregătire centralizată, jocuri bilaterale cu Turcia și Jocuri Mediteraneene în Tunisia.

,,Cu susținerea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în spirit de solidaritate cu poporul turc, greu încercat de cutremurul devastator din 6 februarie, FRH a avut inițiativa organizării unei acțiuni de pregătire la Pitești, în perioada 17-22 aprilie, ca oaspeți fiind lotul național de juniori din țara prietenă", se arată în comunicatul Federației Române de Handbal.

 Adrian Condrea este stângaci, este golgheterul echipei de juniori 2 a CSM Focșani 2007, evoluând și în echipa de juniori 1 a clubului, fiind antrenat de Iulian Neață(J2) și Marius Partene, Constantin Daniel Rusu (J1).

El continuă seria convocărilor handbaliștilor de la CSM Focșani 2007 la reprezentativele de handbal juniori ale României, după Tiberius Toboșaru, Alexandru Golea și Nikolas Vișan.

În Sala Sporturilor Trivale din Pitești s-au disputat două partide amicale în compania reprezentativei de juniori a Turciei.

Adrian Condrea de la CSM Focșani 2007 a jucat în ambele meciuri, reușind să înscrie golul cu nr. 34 al României, în cel de-al doilea joc cu Turcia, din aruncare de la 7 metri (min. 57).

România-Turcia: 36-26 (16-13) - 20 aprilie;

România-Turcia: 37-23 (18-12) - 21 aprilie.

Sâmbătă 22 aprilie 2023, Naționala de juniori a României cu Adrian Condrea de la CSM Focșani 2007 în componență   pleacă în Tunisia, unde vor avea loc Jocurile Mediteraneene de handbal masculin (juniori).

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

Echipa națională de juniori (jucători născuți în 2006/2007) a câștigat categoric ambele jocuri de verificare disputate joi și vineri la Pitești în compania Turciei. Tinerii handbaliști români au plecat sâmbătă dimineață în Tunisia, acolo unde vor participa, la Jocurile Mediteraneene. Iată ce a declarat pentru Handbal Mania noul selecționer al naționalei de juniori, Vasile Boca, despre jocurile cu Turcia.

”S-a muncit foarte mult săptămâna aceasta, am încercat să punem la punct cât mai multe lucruri din modelul de joc pe care vrem să îl urmăm. Suntem mulțumiți de cum au răspuns băieții la sarcinile trasate, având în vedere faptul că suntem la început de drum și s-au confruntat cu situații noi.

Cred că echipa are un potențial bun, dar trebuie să muncim enorm și să fim extrem de riguroși pentru a putea ajunge la turneele finale. Îi felicit pe băieți pentru cele două victorii, au avut o atitudine corectă și suntem convinși că vom avea o prestație bună la Jocurile Mediteraneene, un turneu foarte puternic și benefic pentru noi”. Vasile Boca (selecționer România juniori)

20 aprilie: ROMÂNIA – TURCIA 36-26 (16-13) Arbitri: Evghin Ali / Florin Mihordea

România: Haidu, Ștefan, Bogos – Ilucă 10, Dumitru 6, Holircă 5, Negrilă 5, Andronic 3, Nedea 3, Dascălu 2, Șerban 1, Rusu 1, Caba, Țuinea, Pușcaș-Ilisei, Condrea, Ciușu, Păunescu, Rață. Antrenor: Vasile Boca.

21 aprilie: ROMÂNIA – TURCIA 37-23 (18-12) Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman

România: Haidu, Ștefan – Ilucă 13, Dumitru 5, Nedea 4, Negrilă 3, Holircă 3, Dascălu 2, Ciușu 2, Rusu 2, Șerban 1, Condrea 1, Rață 1, Pușcaș-Ilisei, Țuinea, Andronic, Simion, Păunescu. Antrenor: Vasile Boca.

Text informații:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.