Sport

Naţional Goleşti rămâne în cursa pentru locul doi în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
26 mai 2017 704 vizualizări

Victoria Gugeşti – Naţional Goleşti, duminică de la ora 13.00, este meciul ce va decide în mare măsură vicecampioana ligii a patra

Joi, a fost programată o partidă restanţă din cadrul Superligii Altdorf Tehnik. Pe terenul din satul Clipiceşti a avut loc întâlnirea dintre Unirea Ţifeşti şi Naţional Goleşti. Oaspeţii au deschis scorul după ce Nistor a executat perfect o lovitură liberă de la 25 de metri, iar Neagu a deviat decisiv. Tot Neagu a majorat diferenţa pe tabelă la începutul actului secund, pentru ca Vlase să stabilească scorul final, 3-0 pentru Naţional Goleşti, după ce a reluat cu capul în plasă o centrare venită din corner. Meciul a fost amânat în urmă cu zece zile, după ce fostul jucător al echipei din Goleşti, George Gudană,  a fost găsit spînzurat în apartamentul părinţilor. Marcaţi de cele întâmplate, colegii săi de la Naţional Goleşti au solicitat amânarea jocului de la Clipiceşti. După acest succes, goleştenii au egalat în clasament pe Victoria Gugeşti. Cele două formaţii se vor întâlni duminică de la ora 13.00 în jocul ce va stabili în mare măsură echipa ce va termina pe locul doi în clasament.  Cum în ultima etapă gugeştenii vor juca în deplasare cu CSM Focşani 2007, gazdele au nevoie de un succes pentru a-şi asigura la final poziţia secundă. Un rezultat de egalitate pare să avantajeze echipa oaspete, care în ultima etapă are un meci relativ uşor cu Dinamo Tătăranu. Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik are următoarea alcătuire: CSM Focşani 58p; Victoria Gugeşti 44p; Naţional Goleşti 44p; Euromania Dumbrăveni 39p, Voinţa Cîrligele 33p;Tractorul Năneşti 27p; Unirea Ţifeşti 25p; FCM Adjud 22p; Dinamo Tătăranu 16p; ACS Odobeşti 15p; Voinţa Slobozia Ciorăşti 12p, Victoria Pufeşti 3 puncte. Sâmbătă, în Superliga Altdorf Tehnik este programat de la ora 18.00 meciul Voinţa Cîrligele- CSM Focşani 2007.  CSM Focşani 2007 este matematic campioana judeţului. Duminică se dispută meciurile Dinamo Tătăranu – Euromania Dumbrăveni, Unirea Ţifeşti - FCM Adjud, de la ora 11.00 şi Victoria Ggueşti – Naţional Goleşti de la ora 15.00. În liga a cincea, duminică au loc trei partide, cu începere de la ora 11.00. FC Panciu – Săgeata Bilieşti, Flacăra Urecheşti – Podgoria Coteşti şi AS Suraia- Gloria Răcoasa. Sportul Ciorăşti este deja promovată în Superliga Altdorf Tehnik. FC Panciu are asigurată în mare măsură locul doi.  În clasamentul ligii a cincea conduce Sportul Ciorăşti-43p, urmată de Unirea Milcovul-33p; FC Panciu-32p; Flacăra  Urecheşti-28 puncte; Podgoria Coteşti -27p; AS Suraia-14p; Gloria Răcoasa-12 puncte ; Trotuşul Rugineşti 6p; Săgeata Bilieşti 3p. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.