Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Larisa Iordache a concurat neoficial

Ziarul de Vrancea
22 nov 2020 1003 vizualizări

Gimnasta Larisa Iordache a revenit în activitate după trei ani de pauză, la Campionatele Naționale de la Ploiești, unde a concurat în afara competiției la patru aparate.Iordache (24 de ani) a concurat la toate cele patru aparate, fiind notată cu 13,733 la bârnă, 13,567 la sol și 14,367 sărituri, ultima fiind cea mai mare notă din competiție.

Sâmbătă, în finalele pe aparate, a obținut 13.333 la paralele și 13.767, din nou la bârnă. În concursul oficial de senioare, Farul Constanța și-a adjudecat titlul pe echipe, în componența Maria Holbură, Silviana Sfiringu, Ioana Stănciulescu. Podiumul a fost completat de Dinamo București și LPS Cetate Deva. Concursul individual-compus a avut-o în prim-plan pe Silviana Sfiringu, urmată pe podium de Ana Maria Bărbosu (CSȘ Focșani) și de Ioana Stănciulescu (Farul). Maria Holbură, singura gimnastă a României calificată la JO de la Tokyo, s-a clasat pe locul IX la individual-compus (48.466 puncte).

 Loredana, pumn de fier

 Pugilista română Loredana Marin a cucerit, ieri, medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori de la Budva (Muntenegru), după ce a învins-o în finala categoriei . 60 kg pe rusoaica Vladlena Bezlapova. Sportiva din Călărași), care s-a impus printr-o decizie împărțită, a învins-o în sferturi pe bulgăroaica Ana-Maria Dialova, iar în semifinale a câștigat în fața Cristinei Chiper (R. Moldova). România a încheiat competiția cu două medalii, Adrian Preda obținând bronzul la cat. 56 kg. România a aliniat 13 sportivi la Europenele de juniori de la Budva, opt la masculin și cinci la feminin.

Viborg s-a înecat la Brăila

Echipa de handbal feminin Dunărea Brăila s-a calificat, duminică, pe teren propriu, în grupele EHF European League, după ce a învins formația daneză Viborg HK, scor 32-28 (17-14), și în manșa retur din turul al treilea al competiției. În tur, care s-a disputat tot la Brăila, sâmbătă, Dunărea a câștigat cu scorul de 26-24 (13-12). Cu 58-52 la general, echipa Dunărea Brăila obține calificarea în grupele EHF European League. Tot duminică, de asemenea pe teren propriu, Gloria Buzău a ratat grupele European League, deși a câștigat manșa retur, cu 27-21, cu formația franceză Nantes AH. În tur, aceasta câștigase cu 23-16. În grupele competiției a fost repartizată direct Minaur Baia Mare.

Hațegan fluieră în „Teatrul Viselor”

Arbitrul Ovidiu Hațegan va conduce la centru partida Manchester United – Istanbul Bașakșehir, programată marți, 24 noiembrie, la ora 22.00, în grupa H a Ligii Campionilor. Hațegan îi va avea asistenți pe Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Marius Avram, iar asistenți VAR germanul Christian Dingert și portughezul Joao Pinheiro.

Haaland nu se mai satură de goluri

Atacantul norvegian al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland, a câștigat trofeul Golden Boy, distincție atribuită celui mai bun tânăr jucător din Europa, într-o anchetă efectuată de cotidianul italian Tuttosport. Atacantul de 20 de ani a acumulat 302 puncte, fiind urmat de Ansu Fati (FC Barcelona), cu 239 puncte. Alphonso Davies de la Bayern Munchen a ocupat locul 3, cu 226 puncte. Haaland a „sărbătorit” prin muncă trofeul: în meciul Hertha Berlin – Borussia Dortmund, scor 2-5, Erling a marcat patru dintre cele cinci goluri ale oaspeților


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.