Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Samara, în finală la Openul Croației

Ziarul de Vrancea
15 apr 2018 755 vizualizări

Jucătoarea română Elizabeta Samara a fost învinsă de japoneza Saki Shibata cu scorul de 2-4 (9-11, 5-11, 12-10, 11-6, 4-11, 78-11) în finala Openului Croației la tenis de masă, etapă din circuitul ITTF Challenge

 În primul tur, Samara a trecut de nipona Rika Suzuki cu 4-3, în runda a doua a învins-o pe ucraineanca Tatiana Bilenko, scor 4-0, în optimi a învins-o la limită pe egipteanca Dina Meshref, cu 4-3, în sferturi a câștigat cu 4-2 în fața unguroaicei Georgina Pota, iar în semifinale a trecut de Ni Xialian (Luxemburg) cu 4-1. Adrian Crișan a pierdut în primul tur în fața germanului Benedikt Duda, cu 1-4, iar Bernadette Szöcs a fost învinsă în optimi de Ni Xialian cu 0-4. La categoria Under-21, Rareș Șipoș a fost învins în semifinale de Aleksandr Hanin (Belarus), cu 1-3.

Ștefan Radu, eliminat

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ștefan Radu, a fost eliminat, duminică, la derbiul cu AS Roma, contând pentru etapa a XXXII-a a campionatului Italiei. Meciul care a fost considerat "acasă" pentru Lazio s-a încheiat 0-0. Ștefan Radu, titular la Lazio, a primit un cartonaș galben în minutul 39 și pe al doilea în minutul 80, implicit acordându-i-se cel roșu. La AS Roma, Bogdan Lobonț a fost rezervă.AS Roma și Lazio ocupă locurile trei și patru în clasamentul campionatului italian, cu câte 61 de puncte. Lider este Juventus, cu 84 de puncte, iar pe poziția a doua este Napoli, cu 78 de puncte.

Pantilimon se simte bine la “pădurari”

Portarul Costel Pantiliomon a declarat că îi place la Nottingham Forest și ar vrea să continue din vară cu "pădurarii", după ce îi expiră împrumutul de la Watford. "Îmi plac spiritul clubului, istoria și echipa. Am colegi foarte buni și staff-ul este la fel. Sper să fiu aici și sezonul viitor și să pot ajuta echipa cât mai mult pentru obiectivele pe care le avem. Chiar îmi place ce se întâmplă aici. Am sufletul deschis pentru a continua la acest club, de a lucra cu managerul  Aitor Karanka. deoarece am o bună relație cu el și îmi place modul în care îi tratează pe jucători”, a declarat Pantilimon, pentru revista clubului.   Și conducerea clubului Nottingham Forest este mulțumită de evoluțiile lui Pantilimon și va încerca, în vară, să obțină transferul definitiv al internaționalului român de la Watford.

Internațional saudit la Botoșani

Naif Hazazi, în vârstă de 29 de ani, internațional în echipa Arabiei Saudite, a semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire cu FC Botoșani.  Atacantul are 42 de partide în echipa națională, pentru care a marcat de 10 ori.Ultimul club pentru care a evoluat este Al Taawon, unde joacă acum românul Adrian Popa iar ultimele partide pentru Hazazi au fost în decembrie contra naționalelor din Kuwait și Emiratele Arabe Unite.

Titlu cu foc de artificii

Franța, învingând pe teren propriu, cu scorul de 7-1, campioana de anul trecut, AS Monaco. PSG a marcat patru goluri într-un interval de 14 minute. Golurile învingătorilor au fost marcate de Giovani Lo Celso (’14, ’27), Edinson Cavani (’17), Angel Di Maria (’20, ’58), Radamel Falcao (’76-autogol) și Julian Draxler (’86). Pentru Monaco a înscris Rony Lopes (’38). Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, Paris Saint-Germain are 87 de puncte, iar AS Monaco, locul doi în clasament, are 70 de puncte, astfel că nu mai poate trece pe prima poziție.PSG a mai câștigat campionatul Franței în 1986, 1994, 2013, 2014, 2015 și 2016. Duminică s-au mai câștigat în Europa două titluri naționale: Manchester City s-a impus în Anglia și PSV Eindhoven în Olanda.

Wenger este pentru VAR

Tehnicianul formației Arsenal Londra, Arsène Wenger, a declarat că nu este de acord cu refuzul cluburilor de a introduce sistemul VAR în Premier League. "Premier League a fost creată de oameni cu spirit progresist. Cred că decizia cluburilor ne situează în urma restului lumii. Tânăra generație este obișnuită cu VAR și lumea întreagă ar putea să se îndepărteze de noi atunci când vede că alte țări îl folosesc", a declarat Wenger. Cluburile din Premier League au votat, vineri, împotriva introducerii asistenței video pentru arbitraj (VAR) în sezonul 2018-2019. Testarea VAR va continua în Anglia în sezonul viitor, iar cluburile din primul eșalon au cerut ca tehnologia să fie folosită în mai multe partide din Cupa Angliei și Cup Ligii Angliei, pentru a i se aduce îmbunătățiri.  

Vidal va fi operat

Jucătorul echipei Bayern München, Arturo Vidal, va fi supus unei intervenții chirurgicale la genunchi și ar putea rata meciul tur cu Real Madrid, din semifinalele Ligii Campionilor. Vidal s-a accidentat la antrenamentul de duminică, a anunțat antrenorul Jupp Heynckes. "A alunecat și s-a accidentat. Am discutat cu medicul, va trebui să fie supus unei intervenții minore", a declarat Heynckes. Internaționalul chilian nu va evolua în semifinalele Cupei Germaniei cu Bayer Leverkusen de marți seară, dar cel mai probabil nici în turul semifinalelor Ligii Campionilor cu Real Madrid de miercurea viitoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.