Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Deac a revenit printre tricolori

Ziarul de Vrancea
30 aug 2017 407 vizualizări

Mijlocașul Ciprian Deac, care s-a pregătit separat din cauza unei accidentări, a revenit, miercuri, la antrenamentele echipei naționale, conduse de selecționerul Christoph Daum. Jucătorii s-au pregătit în formulă aproape completă, singurul care a avut program separat fiind Eric Bicfalvi.

Ciprian Deac a intrat pentru prima dată la joc sub supravegherea stafului medical. Astăzi, jucătorii naționalei vor lua pentru prima dată contact cu gazonul de pe Arena Națională înaintea meciului de vineri cu Armenia. De la ora 18:45 va începe antrenamentul oficial, deschis reprezentanților presei în primele 15 minute. Partida România - Armenia, din preliminariile CM 2018, se dispută vineri, de la ora 21.45, pe Arena Națională. Următorul meci este cel cu Muntenegru, de la Podgorica, din  4 septembrie. 

Bilanț excelent la Taipei

Delegația României a încheiat Universiada de la Taipei cu 11 medalii, trei de aur (două gimnasta Larisa Iordache și una atleta Alina Rotaru), două de argint și șase de bronz, ocupând locul 22 în clasamentul pe națiuni, condus de Japonia, cu 101 de distincții. Liderul clasamentului este Japonia, cu 101 de medalii (37 aur, 27 argint, 37 bronz), urmată pe podium de Coreea de Sud, cu 82 (30 aur, 22 argint, 30 bronz) și de Taiwan, cu 90, dar mai puține de aur, adică 26, plus 34 argint și 30 bronz. România a fost reprezentată la Taipei de 91 de sportivi, care au concurat la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo masculin, gimnastică artistică, scrimă și judo. În total, au participat 7.639 sportivi, în 275 de evenimente care au inclus 21 de ramuri sportive. La ediția din 2015, de la Gwanju (Coreea de Sud), România a obținut 7 medalii (una de aur, trei de argint, trei de bronz), ocupând locul 29 în clasamentul pe națiuni.

Herea și Dumitraș, mătrășiți de Viitorul

Ovidiu Herea și Andrei Dumitraș nu mai sunt jucătorii echipei FC Viitorul. Herea și-a reziliat contractul, iar Dumitraș va evolua la FC Botoșani. "Ovidiu Herea și Andrei Dumitraș nu mai sunt jucătorii formației FC Viitorul. Clubul constănțean și Ovidiu Herea au ajuns la un acord pentru întreruperea contractului pe cale amiabilă, lucru oficializat astăzi. De asemenea, Andrei Dumitraș s-a despărțit și el de FC Viitorul, după ce gruparea constănțeană și FC Botoșani au ajuns la un acord pentru transferul fundașului", se arată pe site-ul echipei campioane. Cei doi fotbaliști au sosit în această vară la gruparea patronată de Gheorghe Hagi.

Contra, dispus să preia naționala

Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, ieri că în cazul în care conducerea Federației Române de Fotbal îl va dori la conducerea primei reprezentative se va așeza la masa negocierilor. El a mai spus că are clauze "puse foarte bine" în contractul cu Dinamo și că el va decide dacă va rămâne sau nu la echipa bucureșteană în funcție de realizarea anumitor lucruri de către club.Întrebat dacă a fost contactat de oficialii federației, el a răspuns negativ. Tehnicianul a precizat însă că dacă oficialii FRF îl vor contacta de exemplu în octombrie pentru negocieri, este dispus să discute cu ei.

Barcelona caută variante

FC Barcelona se reorientează după ce Liverpool a refuzat să accepte transferul brazilianului Philippe Coutinho. Astfel, catalanii îi au acum în vizor pe Paulo Dybala de la Juventus, pe Antoine Griezmann de la Atletico Madrid și pe Thomas Lemar de la Monaco. Numai unul dintre cei trei jucători va fi transferat pe Camp Nou, însă nici acest transfer nu este ușor de efectuat. Pentru Lemar, catalanii au drept concurent chiar clubul Liverpool, iar Griezmann este dificil de achiziționat, în condițiile în care Atletico nu-l poate înlocui, pentru că nu au dreptul de a cumpăra jucători până în iarnă. Liverpool a refuzat ultima ofertă a Barcelonei pentru Coutinho, de 130 de milioane de euro plus bonusuri. Ultima zi de transferuri în Spania este vineri.

Höness, împotriva megatransferurilor

Președintele clubului Bayern München, Uli Hoeness, a declarat, într-un interviu pentru Bild, că niciun jucător din lume nu valorează mai mult de 100 de milioane de euro. "Sunt convins că niciun jucător din lume nu valorează mai mult de 100 de milioane de euro. Nu aș dori să cheltuiesc această sumă pentru nimeni, chiar și dacă aș dispune de o asemenea sumă. Este mult pre mult", a spus Uli Höness.La începutul acestei luni, brazilianul Neymar a devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce PSG a plătit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro pentru a-l lua de la FC Barcelona.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.