Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: “Comisarul” revine în Liga I

Ziarul de Vrancea
20 sep 2017 476 vizualizări

Președintele clubului de fotbal Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a declarat, , că Ion Moldovan, director tehnic în cadrul grupării ilfovene, a fost numit în funcția de antrenor principal în locul lui Vasile Miriuță

În vârstă de 63 de ani, Ion Moldovan a antrenat ultima oară în Liga I în ediția 2009/2010, când pentru trei etape a condus nou-promovata de atunci Astra Ploiești. De-a lungul timpului, Moldovan a mai antrenat printre altele formațiile Oțelul Galați, FC Argeș Pitești, Dinamo, UTA, Ceahlăul Piatra Neamț, echipa națională de tineret a României, precum și prima reprezentativă a Libiei. Moldovan îl înlocuiește la Concordia Chiajna pe Vasile Miriuță, cel care a demisionat pentru a semna, marți, un contract valabil până în 2019 cu gruparea FC Dinamo.

Adi Popa în Cupa Ligii

Adrian Popa a evoluat 74 de minute pentru echipa sa Reading (liga a doua), învinsă pe teren propriu, cu scorul de 0-2, de Swansea, în turul al treilea al Cupei Ligii Angliei. Popa a fopst titular și a fost înlocuit în minutul 74 de suedezul Jon Bodvarsson. Mawson și Ayew au marcat golurile oaspeților, în minutele 52, respectiv 83. Într-un alt meci, Liverpool a fost eliminată după ce a fost învinsă, în deplasare, cu 0-2, de Leicester, prin golurile marcate de Okazaki și Slimani. Alte două formații din Premier League, Burnley și Stoke City au părăsit competiția, fiind întrecute de Leeds United (2-2, 3-5 la lovituri de departajare), respectiv de Bristol (0-2).

Suspendat pentru lucru manual

Căpitanul echipei Augsburg, Daniel Baier, a fost suspendat un meci și amendat cu 20.000 de euro din cauza unui gest obscen pe care l-a făcut la meciul de marți cu Leipzig, din Bundesliga. Baier s-a întors către antrenorul formației Leipzig, Ralph Hasenhüttl, și a mimat masturbarea, în timpul reprizei a doua. Gestul nu a fost văzut de arbitru, dar a fost surprins de camerele de luat vederi.  Daniel Baier va rata ca urmare a suspendării partida de sâmbătă cu VfB Stuttgart, din etapa a șasea a campionatului Germaniei.  Augsburg a învins, marți, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formația Leipzig.

Messi s-a distrat cu Eibar

FC Barcelona a învins pe teren propriu, cu scorul de 6-1 (2-0), echipa Eibar, în etapa a V-a a campionatului spaniol de fotbal, La Liga.  Lionel Messi a marcat patru goluri, unul din penalti, în minutele 20 (penalty ), 59, 62 și 87. Celelate goluri ale gazdelor au fost înscrise de Paulinho ('38) și Denis Suarez ('53). Oaspeții au punctat prin Sergi Enrich ('57). Catalanii au maximum de puncte după cinci etape, 15 (golaveraj 17-2), și conduc în clasament. Messi a marcat deja nouă goluri în campionat și două în Liga Campionilor.

Benzema rămâne la Real

Internaționalul francez Karim Benzema și-a prelungit, miercuri, contractul cu gruparea Real Madrid, a anunțat clubul spaniol. Noul contract al francezului este valabil până la 30 iunie 2021. Karim Benzema va susține o conferință de presă, joi, la stadionul Santiago Bernabeu. Benzema este legitimat la Real Madrid din 2009. El a obținut 14 trofee cu echipa madrilenă: titlul în Spania în 2012 și 2017, Cupa Spaniei în 2011 și 2014, Supercupa Spaniei în 2012 și 2017, Liga Campionilor în 2014, 2016 și 2017, Supercupa Europei în 2014, 2016 și 2017 și Campionatul Mondial al Cluburilor în 2014 și 2016.

Chelsea e iar în vizorul FIFA

FIFA a deschis o anchetă ce vizează posibile încălcări ale regulamentului privind transferul jucătorilor străini sub 18 ani, informează dailymail.co.uk. Chelsea este pentru a treia oară în opt ani în atenția forului mondial din acest motiv. Un purtător de cuvânt al FIFA nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, precizând că investigația este în derulare. "Chelsea FC respectă toate statutele și regulamentele FIFA în recrutarea jucătorilor", a susținut gruparea engleză.Campioana en tire a Angliei a mai fost cercetată, în 2009, pentru transefrul lui Gael Kakuta de la Lens, din 2007, și FIFA i-a interzis să efectueze transferuri în două perioade de mercato. Chelsea s-a adresat TAS și a avut câștig de cauză. Anul trecut, Chelsea a fost în atenția FIFA pentru Bertrand Traoré, după ce au apărut imagini care arătau că fotbalistul jucase în 2012 pentru o echipă de juniori a clubului englez, la 16 ani, fără a avea certificatul internațional de transfer.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.