Sport

MOZAIC ŞTIRI SPORTIVE: Teste negative pentru tricolori

Ziarul de Vrancea
13 oct 2020 733 vizualizări

Testele pentru Covid-19 ale jucătorii naționalei României înainte de meciul cu Austria au fost negative, informează frf.ro.

Astăzi, la prânz, au sosit rezultatele testelor COVID pe care întreaga delegație a României, jucători și staff, le-a efectuat aseară, la sosirea din Norvegia. Și toate sunt negative! A fost testul necesar tricolorilor pentru disputarea jocului România – Austria de mâine și ultimul de la acțiunea naționalei în octombrie”, a anunțat FRF. Partida România - Austria va avea loc, astăzi de la ora 21.45, în etapa a IV-a a Diviziei B a Ligii Națiunilor.

Hagi, propus pentru Dream Team „Ballon d'Or”

Gheorghe Hagi se află printre foștii și actualii fotbaliști nominalizați de publicația France Football pentru a face parte din echipa Balonul de Aur «Dream Team». Pentru postul de mijlocaș ofensiv au mai fost nominalizați, printre alții, Diego Maradona, Roberto Baggio, Alfredo di Stefano, Pele, Michel Platini sau Zinedine Zidane. Doar doi dintre cei nominalizați pot face din echipa ideală a celor de la France Football.

S-a întors Sagan!

Ciclistul slovac Peter Sagan (Bora Handsgrove) a câștigat etapa a X-a (Lanciano-Tortoreto, 177 km) din „Giro d’Italia” și a obținut astfel prima sa victorie de etapă după mai mult de un an. Este, de asemenea, primul său succes de acest gen în turul Iraliei. Sagan a făcut parte dintr-o evadare și s-a detașat într-o serie de cățărări scurte în ultimii 50 de kilometri. Pe locul doi s-a situat Brandon McNulty (UAE Team Emirates) la o diferență de 20 de secunde în timp ce Joao Almeida (Deceuninck-Quick Step) s-a detașat la vârful clasamentului general printr-o clasare pe poziția a treia. Astfel, Almeida are 34 de secunde în fața lui Wilco Kelderman (Sunweb) și 43 s înaintea lui Pello Bilbao (Bahrain-McLaren),

Croația – Franța, cu spectatori

La meciul Croația - Franța, programat, astăzi de la ora 21.45, în Divizia A a Ligii Națiunilor, vor putea asista 7.000 de spectatori. Decizia Comitetului Executiv al Federației Croate de Fotbal, luată cu acordul autorităților, de a permite publicului să aibă acces la acest meci este în conformitate cu recomandările recente ale UEFA. De la 1 octombrie, partidele se pot disputa cu spectatori pe stadioane, cu un grad de ocupare de până la 30 la sută din capacitatea totală a tribunelor. Regula de 30 la sută se poate aplica și pentru primele partide din grupele Ligii Campionilor, care vor avea loc săptămâna viitoare.

SARS-CoV 2 vs CR 7

Atacantul portughez al echipei Juventus Torino a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în timp ce se află convocat la echipa națională. Jucătorul se simte bine, este asimptomatic și a intrat în izolare. El nu va evolua, astăzi, în meciul Portugalia - Suedia, din cadrul Diviziei A a Ligii Națiunilor. Cristiano Ronaldo, argentinianul Paulo Dybala, columbianul Juan Cuadrado, brazilianul Danilo și uruguayanul Rodrigo Bentancur au părăsit, la 5 octombrie, hotelul echipei Juventus în care se aflau în izolare, pentru a se alătura naționalelor țărilor din care provin.

Vasilică, bun pentru Mititelu

Preparatorul fizic Dan Vasilică a fost numit antrenor principal al FC Universitatea Craiova, a anunțat gruparea patronată de Adrian Mititelu. El va fi ajutat de secunzii Adrian Filip și Ovidiu Dănănae și de antrenorul cu portarii Valentin David. Antrenorul italian Nicolo Napoli și-a reziliat contractul cu gruparea de liga a doua FC Universitatea Craiova, a anunțat, luni, clubului oltean pe Facebook. Napoli, 58 de ani, își încheie astfel al șaselea mandat la Craiova, pe care l-a început la finalul lunii august, și lasă echipa pe locul I în clasamentul Ligii a II-a, după șapte etape, cu 17 puncte și cu un avans de patru puncte față de ocupanta locului secund, Metaloglobus București.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.