Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Se mărită Simona

Ziarul de Vrancea
6 sep 2021 635 vizualizări

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat că se va căsători săptămâna viitoare cu logodnicul ei, Toni Iuruc

 „Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători sătpămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. Emoțiile sunt diferite de cele de la un turneu de Grand S lam, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă”, a spus ea, la sosirea în țară din SUA, unde a participat la US Open..

Budescu s-a întors la FCSB

FCSB anunță revenirea lui Constantin Budescu, după trei ani în care a evoluat pentru Al Shabab Riad, Astra Giurgiu și Damac FC. Mijlocașul ofensiv, care s-a pregătit alături de noii săi colegi în marți dimineață, a semnat un contract valabil două sezoane și va purta tricoul cu numărul 11, la fel ca în precedenta sa aventură la FCSB, când a marcat 13 goluri și a oferit 12 assist-uri în 37 de partide oficiale din Liga 1 și UEFA Europa League.

CFR dă cu mopul

Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Alexandru Ioniță au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului, a anunțat campioana României. În vârstă de 26 de ani, Ioniță a mai evoluat în carieră la Rapid, Astra și, sub formă de împrumut de la CFR Cluj, la Universitatea Craiova. Tot ieri, gruparea ardeleană s-a despărțit și de fundașul Iasmin Latovlevici.

Dinamo transferă la greu

Bulgarul Plamen Iliev, mijlocașul Cătălin Itu, precum și atacanții Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră, transferați în această săptămână la Dinamo București, vor fi prezentați în cadrul unui eveniment de presă, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan. Noii jucători dinamoviști au efectuat marți după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului principal Dario Bonetti.În altă ordine de idei, mijlocașul Andrei Florescu va evolua pentru divizionara secundă, Metaloglobus București, până la finalul acestui sezon competițional.

Se varsă Wisla în Marea Neagră?

Echipa de handbal masculin HCDS Constanța va întâlni formația poloneză Wisla Plock, în turul secund al EHF European League, conform tragerii la sorți de ieri. Meciul tur se va juca în 21 septembrie,în Polonia, iar returul este programat o săptămână mai târziu, la Constanța. În turul secund al competiției sunt angrenate 24 de echipe, din care 12 vor face pasul mai departe în faza grupelor.HCDS Constanța a trecut în primul tur al EHF European League de formația ungară Csurgoi KK (58-51 la general).

Holyfield revine în ring

Evander Holyfield, care în curând va împlini 59 de ani și nu a mai urcat în ring de peste un deceniu, revine în competiție, sâmbătă, la meciul cu brazilianul Vitor Belfort, 44 de ani, într-un meci demonstrativ. El va boxa în locul lui Oscar De La Hoya, 48 de ani, care urma să revină în ring, dar s-a retras după ce s-a îmbolnăvit de Covid-19.Meciul va avea loc în Florida, după ce autoritățile din California, unde urma să aibă loc întâlnirea, nu au autorizat evenimentul. Meciul se va disputa pe parcursul a opt reprize de câte 2 minute.

Suspendați de club

Jucătorii Giovani Lo Celso și Cristian Romero vor fi sancționați de Tottenham, deoarece s-au dus la naționala Argentinei, deși nu aveau acordul clubului. Cei doi jucători nu au primit aceptul clubului de a merge la națională,așa cum a fost cazul mai multor jucători din Premier League. Jucătorii ar fi trebuit să lipsească la 2-3 meciuri din cauza Covid-19.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.