Sport

MOZAIC ȘTIRI SPORTIVE: Răzvan Marin marchează din nou

Ziarul de Vrancea
2 mar 2019 560 vizualizări

Mijlocașul Răzvan Marin a marcat un gol în meciul pe care echipa lui, Standard Liège, l-a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), pe teren propriu, ieri cu Mouscron, în etapa a XXVIII-a a campionatului belgian de fotbal. Internaționalul român a deschis scorul, în minutul 54, cu al cincilea gol pentru Standard, în campionat, în acest sezon. Nigerianul Awoniyi a egalat, în minutul 60. În urma acestui rezultat,

Standard Liège se menține pe locul III, cu 47 de puncte. Lider este Genk, cu 58 de puncte, urmată de FC Bruges, cu 50 de puncte. Mouscron este pe locul 9, cu 38 de puncte.

“King Kong” l-a bătut pe “Hammer”

 Boxerul Cristian “Hammer” Ciocan a fost învins, sâmbătă, într-o gală ce a avut loc la Barclays Center din Brooklyn, New York, de către cubanezul Luis Ortiz, poreclit “King Kong”, la categoria grea. După zece runde, Ortiz s-a impus la puncte, printr-o decizie în unanimitate, 99-91, 99-91 și 100-90. Cubanezul de 39 de ani a ajuns la 31 de victorii, dintre care 26 prin KO, și o înfrângere.   Ciocan, 31 de ani, a obținut, la finalul lui 2018, centura de campion European WBO, iar sâmbătă a luptat prima dată în SUA. Românul are în palmares 24 de victorii, din care 14 prin KO și 6 înfrângeri la profesioniști. Luis Ortiz a anunțat că este gata să se bată anul acesta fie cu Anthony Joshua, fie cu Deontay Wilder (acesta din urmă i-a provocat și singura înfrângere din carieră).

Barcelona domină “clasicele”

Barcelona a învins Real Madrid și în campionat, după ce miercuri s-a impus cu 3-0 în returul din semifinalele Cupei Regelui. Catalanii au triumfat la limită, scor 1-0, dar s-au distanțat la 12 puncte de campiona Europei. Atletico Madrid poate reveni la șapte puncte de Barcelona, dacă învinge în deplasarea din Țara Bascilor pe Real Sociedad. Golul victoriei a fost marcat de Rakitic în min. 26. În minutul 44, Sergio Ramos l-a lovit cu cotul pe Lionel Messi, însă arbitrul Alberto Undiano Mallenco nu a acordat niciun avertisment.

 

 

Iar ne-au făcut-o spaniolii

Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, duminică, la Madrid, cu scorul de18-21 (7-13), de naționala Spaniei, într-un meci din Rugby Europe Championship. Echipa tricoloră a condus cu 13-0 la începutul partidei, prin două lovituri de penalitate transformate de Vlaicu și un eseu realizat de Dumitru și transformat tot de Vlaicu. Spaniolii s-au dus apoi de la 0-13 la 21-13 după trei eseuri reușite de Lopez, Gimeno și Guillaume, toate transformate de Linklater. În finalul partidei, Vlad Zaharia a stabilit scorul final printr-un eseu netransformat.  “Stejarii” au programat următorul meci în 9 martie, cu Rusia, la Botoșani.

Icardi ar vrea Real

Fotbalistul echipei Inter Milano, Mauro Icardi, care a rămas fără banderola de căpitan după ce a refuzat prelungirea contractului, este tentat de Real Madrid, club la care ar putea fi transferat pentru mai puțin de 100 de milioane de euro. Jurnalul precizează chiar că suma ar putea fi de 40 sau 50 de milioane de euro. “Având în vedere faptul că nu joacă și că relația sa cu Inter nu mai este bună, ar putea pleca de pe Giuseppe Meazza pentru o sumă mică, de 40 sau 50 de milioane de euro”. Joi, Mauro Icardi a anunțat, pe Instagram, că și-ar dorit să rămână la Internazionale Milano. Contractul jucătorului cu Inter Milano expiră în 2021.

Giovani iese din Galaxie

Atacantul mexican Giovani Dos Santos va pleca de la gruparea Los Angeles Galaxy, după ce cele două părți au ajuns la un acord în acest sens.  Dos Santos, în vârstă de 29 de ani, a venit la LA Galaxy în 2015 și a disputat 77 de meciuri. El a marcat 26 de goluri. După plecarea lui Dos Santos, cei trei jucători “desemnați” pentru a putea fi plătiți mai mult de plafonul salarial sunt fratele lui Giovanni, ,Jonathan dos Santos, suedezul Zlatan Ibrahimovicși francezul Romain Alessandrini.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.