Sport

Messi a refuzat Barcelona

Ziarul de Vrancea
19 oct 2019 933 vizualizări

Starul argentinian n-a vrut să accepte un contract pe viață cu gruparea catalană

FC Barcelona a fost refuzată de cel mai important jucător din lotul echipei „blaugrana”. Lionel Messi a amintit, într-un interviu oferit unui post de radio din Argentina, că gruparea catalană i-a oferit un contract pe viață, în urmă cu o lună, pe care l-a refuzat. Decarul Argentinei a precizat că motivul din cauza căruia nu a vrut să pună semnătura pe o astfel de înțelegere este că vrea să joace la Barcelona atât timp cât se simte bine, și nu pentru că este obligat printr-un contract. „Au făcut lucrul acesta cu Iniesta, cu oameni care au fost aici pentru mult timp. Eu nu vreau un contract care mă ține legat, pentru că nu știu ce va fi în viitor. Nu vreau să fiu aici dacă nu mă simt bine. Vreau să mă simt competitiv și bine din punct de vedere fizic. Nu vreau să joc doar pentru că am un contract pe viață. Ăsta a fost singurul motiv pentru care nu mi-a plăcut propunerea”, a spus Messi.

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până în iunie 2021, însă argentinianul este singurul jucător din echipă care are posibilitatea să întrerupă contractul la sfârșitul fiecărui sezon și să plece la altă echipă. Atacantul în vârstă de 32 de ani a ajuns la echipa mare a Barcelonei în iulie 2005. De atunci a evoluat în 693 de meciuri, a marcat de 605 ori și a oferit 245 pase de gol.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.