Sport

Meciurile finale din cadrul Superligii Vrancei și din cadrul Cupei României se vor desfășura cu respectarea protocoalelor

Dan Chiriac
15 iul 2020 2625 vizualizări

Asociația Județeană de Fotbal a anunțat vă meciurile finale din cadrul Superligii Vrancei și din cadrul Cupei României se vor desfășura cu respectarea protocolului medical impus de FRF și MTS.

În urma protocolului impus de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația Română de Fotbal privind desfășurarea meciurilor de fotbal pentru desemnarea campioanei județului Vrancea în sezonul 2019-2020 cât și a câștigătoarei fazei județene a Cupei României, AJF Vrancea a cerut echipelor să precizeze dacă vor participa la meciurile programate de AJF Vrancea. Pentru a fi programate la partidele din cadrul play-off-ului Superligii Vrancei, cât și la partidele din cadrul semifinalelor Cupei României- faza județeana, echipele sunt  obligate să respecte prevederile protocolului medical. În acest sens, echipele au termen de 48 de ore, respectiv pina la data de 16 iulie 2020, ora 24.00, sa anunțe dacă vor lua parte la partidele ce vor fi programate de AJF Vrancea.

In play-off-ul Ligii a patra sunt calificate echipele:

Sportul Ciorasti, Victoria Gugești, FC CS Panciu, ACS Homocea, CSC Dumbraveni, Unirea Tifesti, Vointa Slobozia Ciorasti și National Golesti

In semifinalele Cupei Romaniei sunt calificate echipele Victoria Gugesti, Vointa Sl. Ciorasti, ACS Homocea si Unirea Milcovul.

In functie de raspunsurile primite, AJF Vrancea va programa la meciuri doar echipele ce vor putea susține protocolul medical impus de MTS și FRF.

În functie de răspunsurile primite de la cluburi, pina la data de 16 iulie 2020, ora 24.00, AJF Vrancea va programa meciuri pentru desemnarea campioanei judetului Vrancei cit si pentru stabilirea cistigatoarei fazei judetene a Cupei Romaniei. Echipele ce nu-si vor exprima opțiunea nu vor juca în finalul sezonului în fotbalul județean. Protocolul medical prevede ca toți jucătorii și membrii stafului tehnic să efectueze și să prezinte înainte de joc testele negative.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.