Sport

Meciul de deschidere se repetă în finala Cupei Vrancei Stan Gheorghiu

Dan Chiriac
19 feb 2018 1199 vizualizări

Foto: Mihai Burdujel, eroul din poarta Sanoromului

 

u Sanorom Boloteşti – Voinţa Deep Serv este finala întrecerii de sală u finala are loc, cel mai probabil, sâmbătă, de la ora 15.30

Sanorom Boloteşti şi Voinţa Deep Serv vor repeta meciul de deschidere de la Cupa Vrancei Stan Gheorghiu la minifotbal şi în finala întrecerii. Voinţa Deep Serv a trecut în primul meci cu 6-1 de adversara sa, dar echipa condusă de Romică Corozanu a arătat pe parcursul turneului că nu întâmplător a ajuns în Liga Campionilor. Ultima reuşită a venit în semifinala cu Grafit Decor, acolo unde era cotată de specialişti cu şansa a doua. Numai că echipa din Boloteşti a arătat că poate avea evoluţii excelente, mai ales când în poartă se află Mihai Burdujel. Rezervă înainte de turneul de la Iaşi, cel care le-a asigurat celor din Boloteşti prezenţa în turneul de Liga Campionilor din Slovenia, Burdujel a interat în poartă şi a închis-o practic în faţa puternciilor adversari din Bistriţa, Iaşi sau Bacău. Burdujel nu s-a oprit însă acolo şi sâmbătă seara a repetat prestaţiile excelente de la Iaşi. A închis practic poarta în faţa adversarilor, care nu au reuşit să-l invingă decât o singură dată. Iar Sanorom l-a avut pe lângă Burdujel pe Marian Covaci. Antrenorul echipei din Boloteşti a intrat pe teren şi a marcat de patru ori. Scorul final, 5-1, le asigură celor din Boloteşti prezenţa în ultimul act. Voinţa Deep Serv şi Steaua Focşani s-au întâlnit în prima semifinală, un meci echilibrat la început, dar cîştigat cu 5-1 de cea mai experimentată echipă din minifotbalul vrîncean. Voinţa Deep Serv porneşte cu prima şansă şi în finală, dar Sanorom Boloteşti a arătat şi în semifinale că este capabilă de surprize, mai ales când pe teren se află Covaci, Stanciu, Ciubotaru sau Voinea, iar în poartă Mihai Burdujel.

 

Cine sunt finalistele?

Voinţa Deep Serv şi Sanorom Boloteşti sunt echipele ce au dominat minifotbalul din Vrancea în ultimii ani şi au obţinut cele mai importante trofee. Sanorom a câştigat titlul la liga de minifotbal şi a ajuns până în Liga Campionilor, evoluînd în luna septembrie 2017 la turneul final din Slovenia. De asemenea, Sanorom are în palmares un titlu de vicecampioană şi o supercupă, dar şi două participări la turneele finale ale campionatului naţional la Hunedoara şi Bacău. Voinţa Deep Serv are cele mai multe titluiri la întrecerea de la Sala Polivalentă. Echipa de minifotbal manageriată de Marian Spînu se mândreşte cu titluri obţinute la liga de minifotbal, dar şi cu participarea la turneul final al campionatului naţional, unde a terminat pe locul cinci. De asemenea, Voinţa Deep Serv a câştigat titlul de mai multe ori la Cupa Firmelor Vrâncene, dar şi la Cupa Green Garden Odobeşti, Cupa de Vară sau Cupa Fair-Play pentru old-boys.  (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.