Sport

Meci de polo feminin la Focșani | România- Germania turul barajului de calificare la Campionatul European de Senioare Budapesta 2020

Ziarul de Vrancea
8 oct 2019 2191 vizualizări

Amănunte pe acest subiect ne-au parvenit prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea.În cuprinsul acestuia apare și-o invitație la meciul menționat.Redăm în continuare conținutl integral al comunicatului de presă 

Vă invităm la meciul tur România- Germania din barajul de calificare la Campionatul European de Senioare Budapesta 2020

În această sâmbătă, 12.10.2019, ora 19.00, la Bazinul de înot didactic din strada Aleea Stadionului nr. 2, Focșani, va avea loc meciul de polo România- Germania, meciul tur din barajul de calificare la Campionatul European de Senioare din Ungaria, din anul 2020.

În urma parteneriatului pe care Consiliul Județean Vrancea îl are cu Federația Română de Polo, în perioada 23-27 aprilie 2019, am găzduit evenimentul ”Vrancea County Water Polo Tournament”, care a cuprins mai multe meciuri între echipele naționale de juniori sub 17 ani din România, Republica Moldova, Belarus și Bulgaria. Acum, suntem bucuroși să fim gazdele primului meci oficial susținut în Vrancea al echipei feminine de polo a României.

Ne dorim ca de la an la an numărul acestor competiții sportive, organizate în Vrancea, să crească și să devină un reper al județului nostru.

Accesul în tribune este gratuit, începând cu ora 18:30, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare pentru a susține, împreună, echipa noastră! Succes, România!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.