Sport

“Marocanul” face tarantele

Ziarul de Vrancea
8 mai 2018 706 vizualizări

Gimnastul Marian Drăgulescu a amenințat cu protest în fața Guvernului, obligând FR Gimnastică să-l înscrie la un concurs în Croația

Gimnastul Marian Drăgulescu a amenințat că va protesta în fața Guvernului și că va cere să evolueze sub steagul CIO, pentru că Federația Română de Gimnastică nu l-a înscris la o competiție din Croația. După aceste declarații, FR Gimnastică l-a înscris pe Drăgulescu la Challenge Cup Osijek. "Domnul Apolzan pur și simplu nu mi-a dat dreptul de a participa la prima mea competiție internațională din acest an. Este vorba despre un concurs care va avea loc  în Croația, la finalul acestei luni. Dânsul a dezinformat pe toată lumea spunând că taxa de participare este foarte mare, de 2000 de euro, când, de fapt, aceasta este în realitate de doar 500 de euro. Nu cred că federația nu are 500 de euro pentru a mă putea trimite la un concurs. E clar că o astfel de decizie este îndreptată împotriva mea, ca persoană. Dar ce m-a șocat foarte tare a fost mesajul pe care mi l-a transmis managerul competiției din Croația care mi-a spus că eu am un statut special, în sensul că nu trebuie să plătesc nicio taxă și că este o onoare pentru ei ca eu să fiu prezent la această competiție. Se dovedește că în federație au rămas oameni care nu vor binele acestui sport. Vreau să se înțeleagă faptul că această supărarea a mea, cât se poate de justificată, nu se îndreaptă împotriva Andreei Răducan, ci a domnului Apolzan", a declarat Drăgulescu.

Pentru că forul român nu l-a înscris în concurs, Drăgulescu a spus că va protesta în fața Guvernului și va cere să concureze sub steagul Comitetului Olimpic Internațional.  "De astă dată, voi merge până la capăt. Nu mai este cale de întors. Voi ieși în fața Guvernului, cu toate medaliile pe care le-am cucerit pentru România și-mi voi cere dreptul de a reprezenta țara așa cum am făcut-o și până acum. Eu sunt încă în gimnastică pentru că mi-am propus să câștig pentru România medalia de aur la Olimpiada de la Tokyo. Vreau să am dreptul meu de a putea concura”, a adăugat el.

În replică, FR Gimnastică a explicat că Drăgulescu nu figura ca sportiv activ în momentul în care s-au făcut înscrierile la Challenge Cup de la Osijek, competiție care nu figurează în calendarul federeției române. Totuși, a adăugat forul într-un comunicat, Drăgulescu a fost înscris la Challenge Cup, după ce a fost achitată o amendă pentru neînregistrarea lui în termen.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.