Sport

Loialitatea lui Șumudică

Ziarul de Vrancea
20 dec 2017 696 vizualizări

In ciuda zvonurilor care circulă prin Turcia, fostul antrenor al Astrei nu-și va lăsa echipa, Kayserispor, de izbeliște * Valerică Găman este foarte aproape de echipa lui Șumudică

Tehnicianul Marius Șumudică a anunțat, ieri, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Kayserispor, că informațiile apărute cu privire la unele oferte pentru el sunt menite să îi afecteze concentrarea înaintea ultimelor două partide din acest an. Șumudică a subliniat că are contract pe doi ani cu Kayserispor, pe care intenționează să îl respecte, și chiar i-a spus președintelui clubului că atunci când dorește poate semna pe încă cinci ani. “În ultimele zile a apărut în presă că am primit ofertă de la echipe din Turcia sau din alte țări și că situația se va clarifica după o perioadă. Este normal ca un jucător sau un antrenor să primească oferte atunci când este profesionist și obține succese. Însă faptul că au apărut din nou informații cu privire la ofertă sau oferte pentru mine este total independent de mine și cred că este ceva menit să ne afecteze concentrarea înaintea meciului cu Malatyaspor, de la sfârșitul săptămânii, și a partidei de apoi, cu Antalyaspor”, se arată în comunicatul semnat de Șumudică.

El a subliniat că are contract pe doi ani cu gruparea Kayserispor și că acordul include și clauze cu privire la despăgubiri în cazul unor nemulțumiri care ar duce la despărțire. “După demiterea lui Igor Tudor de la Galatasaray au existat voci care au spus că românul ar putea prelua gruparea "Cim Bom Bom". De asemenea, s-a mai vorbit despre un posibil interes al celor de la Al-Gharafa pentru Șumudică.

De asemenea, președintele clubului din Kayseri, Erol Bedîr, a declarat că nu a avut nicio discuție cu Marius Șumudică legată de o eventuală ofertă pentru tehnician și că stafful  nu a făcut niciun demers pentru a-l achiziționa pe Denis Alibec.  “Marius Șumudică este antrenorul nostru sub contract. Nu am avut nicio discuție cu el cu privire la acest subiect. Am citit în presă că jucătorul numit Alibec va fi transferat. Noi nu am avut o astfel de inițiativă”, a spus Bedîr.

Șanse mari de a ajunge la Kaiseri are fundașul Valerică Găman. Neplătit de luni bune de Karabukspor, echipa la care a plecat de la Astra, în 2016, fundașul și-a depus memoriu, iar Șumudică nu așteaptă decât momentul în care Federația din Turcia îl va declara liber de contract. Dacă ceilalți români din lotul lui Karabuk (Torje, Grozav, Tănase și Papp)  au fost excluși din lot după ce și-au depus memoriile pentru a-și recupera salariile restante, Găman a fost păstrat dintr-un singur considerent: nu existau alte soluții pentru postul de fundaș central la meciul cu Fenerbahçe. În acest moment, Tiago Lopes, Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Fernando Boldrin sunt ceilalți patru jucători trecuți prin Liga 1 aflați în lotul lui Kayseri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.