Sport

Liga de minifotbal Autovip, la debutul sezonului 2017-2018

Dan Chiriac
20 sep 2017 832 vizualizări

u cele 12 echipe vor juca un singur tur de campionat (11 etape), urmând ca din primăvară, primele şase poziţii să participe în play-off cu un clasament înjumătăţit şi rotunjit, iar locurile 7-12 în cupa ligii

Campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea debutează în noul sezon sâmbătă 23 septembrie cu jocurile primei etape. Campioana en-titre AS United Focşani, Sanorom Boloteşti, participantă în EMF Champions League din Slovenia, Flux AS, câştigătoarea Cupei României şi a Supercupei, ACS Mausoleul Mărăşeşti,Viitorul Cîmpineanca, Casa Panciu, Progresul Focşani, participante şi în sezonul trecut, alături de noile echipe AS Tomiţă Lazăr, Green Garden Odobeşti, Atletico Textila, Onasis FC şi Focşani Hotspur sunt echipele înscrise pentru sezonul 2017-2018. Sezonul de minifotbal a fost deschis de Supercupa Ligii Autovip, jocul dintre campioana AS United şi câştigătoarea fazei locale a Cupei României, Flux AS, încheiat cu victoria Flux-ului la loviturile de departajare 3-2 (2-2 în timpul regulamentar). Cu ocazia şedinţei tehnice pentru pregătirea noului sezon de minifotbal, Comisia de organizare a adus la cunoştiinţă delegaţilor, sistemul de desfăşurare al campionatului local. Cele 12 echipe vor juca un singur tur de campionat (11 etape), urmând ca din primăvară, primele şase poziţii să participe în play-off cu un clasament înjumătăţit şi rotunjit, iar locurile 7-12 în Cupa Ligii. Organizatorii pun în joc 3 trofee pentru noul sezon de minifotbal, trofeul Campioanei, Cupa Ligii şi Cupa României. '' Mult succes echipelor înscrise în noul sezon de minifotbal, într-o competiţie destinată exclusiv amatorilor în spiritul respectului şi al prieteniei. Liga de minifotbal merge mai departe'', a spus Cristi Vasile, organizatorul ligii de minifotbal Vrancea. (Dan CHIRIAC)

 

Programul primei etape în Liga de minifotbal sâmbătă 23 septembrie, baza sportivă La Castel:

 

ora 14.00  Sanorom Boloteşti - ACS Mausoleul Mărăşeşti

ora14.45   AS Tomiţă Lazăr - Focşani Hotspur

ora 15.45  Atletico Textila - Onasis FC

ora 16.30  Flux AS - Progresul Focşani

ora 17.30  Green Garden Odobeşti - United AS Focşani

ora 18.15  Casa Panciu - Viitorul Cîmpineanca

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.