Sport

La CSM, ghinioanele curg gârlă

Ziarul de Vrancea
25 aug 2019 932 vizualizări

Lipsită de opt luni de aportul Cristinei Neagu, echipa bucureșteană de handbal a pierdut-o și pe Nora Mørk, accidentată grav în Supercupa de sâmbătă

Handbalista Nora Mørk (CSM București) pare urmărită de un ghinion teribil. Revenită în aprilie după o accidentare la genunchiul drept care a ținut-o pe bară un an și două luni, norvegianca se pregătește să ia calvarul de la capăt. Interul dreapta Nora Mork a ieșit în minutul 31 al Supercupei feminine la handbal (CSM București – CSM Rm. Vâlcea 29-23), după ce genunchiul stâng i s-a smucit la o fază de joc. Inițial, s-a sperat că accidentarea nu este gravă, mai ales că jucătoarea a dat senzația că încearcă să rămână în meci, dar ulterior, veștile au devenit din ce în ce mai rele. Încă de la început a părut o accidentare similară cu cea a Cristinei Neagu de la Campionatul European, care a dus la absența valoroasei jucătoare tricolore pentru mai bine de șase luni. Ulterior, temerire s-au adeverit. Accidentarea Norei Mørk este la fel de gravă, astfel că atât pentru ea, cât și pentru CSM București este o lovitură grea. „Astăzi, jucătoarea echipei noastre a fost supusă unui control medical amănunțit, iar rezultatul a fost cel de care ne temeam cu toții: ligamentul genunchiului este afectat serios, iar Nora va fi nevoită să suporte o intervenție chirurgicală în urma căreia va trebui să stea departe de teren câteva luni.CSM București va fi alături de handbalistă în toate demersurile care urmează și îi asigură pe fani că Nora va reveni și mai puternică alături de tigroaice”, a anunțat clubul. „Nu-mi vine să cred că am atâta ghionion. Îmi pare nespus de rău că a venit această accidentare, tocmai acum când toate lucrurile mergeau bine și mă simțeam în formă. Regret că nu voi putea fi lângă fete în următoarea perioadă, îmi doream mult să joc împreună cu ele și să ajut echipa să ne atingem toate obiectivele”, a declarat Nora Mørk După accidentarea suferită la Euro 2018, ruptură de ligamente încrucișate, Cristina Neagu are deja opt luni fără handbal. Nora Mørk va rata, așadar, Campionatul Mondial din Japonia și probabil că sezonul actual este compromis. În cel mai bun caz, ar putea să revină spre finalul anului competițional, în tentativa de a prinde și Jocurile Olmipăice de la Tokyo.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.