Sport

Johansson părăsește CSM

Ziarul de Vrancea
15 mai 2018 467 vizualizări

Tehnicianul suedez de handbal vrea să fie mai aproape de familie și să respecte o înțelegere cu naționala din Muntenegru

Antrenorul Per Johansson se va despărți de CSM București la sfârșitul acestui sezon. Campioana României i-a făcut o propunere de prelungire a contractului, dar antrenorul a anunțat clubul că nu poate rămâne, principalul motiv fiind familia. ”Am discutat azi cu oficialii clubului și i-am informat că mi-ar fi plăcut să continui aici, dar aveam dinainte o înțelegere cu Muntenegru și vreau să dau acolo sută la sută. De asemenea, familia mea nu poate veni aici în viitorul sezon, copilul meu este încă la școală și sincer nu vreau să trăim separați. A sta aici zece luni pe an în această perioadă, este imposibil pentru mine. Așadar, motivul principal al deciziei mele ține în primul rând de familie, dar și de faptul că respect foarte mult contractul cu Muntenegru. Am semnat o înțelegere cu ei, prin care m-am obligat să lucrez cel puțin 115 zile cu ei / an și mi-ar fi fost foarte greu să mă țin de contract, dacă aș fi antrenat CSM București. Intențiile mele au fost de a antrena o echipă de club la un asemenea nivel, dar de această dată nu este posibil”, și-a motivat Per Johansson decizia. Tehnicianul suedez a fost adus la CSM București la sfârșitul lunii martie, având ca principal obiectiv turneul Final Four de la Budapesta. Johansson a condus echipa pentru al doilea an la rând pe locul III în Europa, după ce a învins Buducnost în 2017 și Rostov în 2018, în meciurile din finala mică.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.