Sport

Iordănescu junior a plecat de la Mediaș

Ziarul de Vrancea
1 iun 2020 867 vizualizări

Tehnicianul a motivat neprelungirea contractului prin lipsa de perspective financiare

Antrenorul Edward Iordănescu și-a reziliat contracul cu Gaz Metan, dupa un an și jumatăte petrecut la Mediaș. El se afla în ultima lună de contract și s-a arătat nemulțumit de situația financiară a clubului. „Oficial azi mi-a încetat contractul cu Gaz Metan. Tot ce pot să spun este că a fost o perioadă extrem de grea, cu multe probleme și chiar obstacole, dar cel puțin la fel de frumoasă pentru mine atât uman cât și profesional. Am locuit mai mult de un an în hotelul clubului, a fost ca a doua mea casă, mi-am pus toată priceperea, experiența, devotamentul, energia și loialitate pentru Gaz Metan și grupul extraordinar de jucători cu care am lucrat”, a spus Iordănescu, specificând că toată lumea a contribuit într-o manieră deosebită la îndeplinirea acestui obiectiv, în frunte cu grupul de jucători cărora le-a mulțumit din suflet.. „ Mărturisesc că nu am respins continuitatea, dar stilul meu și felul meu de a fi înseamnă ca mereu totul să se bazeze pe un plan, o strategie. Până în acest moment nu s-au găsit soluții pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget și o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare. Am așteptat mai bine de două-trei săptămâni și, din păcate, rezolvările nu au venit”, a explicat antrenorul

Edi Iordănescu a ținut să precizeze că nu există alte oferte pentru el: „Mi-aș dori să reușesc în următoarea perioadă să îmi iau la revedere de la băieții mei și toți oamenii cu care am lucrat în acest an și jumătate. Mă bucură și mă onorează aprecierile voastre, poate într-o zi o să mai am oportunitatea să reprezint cu mândrie acest club”, a încheiat Edi Iordănescu, pentru site-ul fanilor, gazisti.ro. Cu Edward Iordănescu pe banca tehnică, Gaz Metan Mediaș s-a calificat în play-off-ul Ligii I în acest sezon, iar înainte de reluarea campionatului se află pe locul șase, cu 23 de puncte.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.