Sport

Între CFR și Dinamo, hop și Lazio!

Ziarul de Vrancea
14 feb 2018 557 vizualizări

Astăzi, de la ora 22:05, FCSB – Lazio Roma, meci contând pentru prima manșă a Ligii Campionilor * partida va fi transmisă în direct de PRO TV, DigiSport și Telekom Sport și este încadrată pentru gazde de două meciuri importante din campionat

Prima partidă din primăvara europeană a tandemului Gigi Becali – Nicolae Dică are loc în această seară, după cum bine se știe, cu puternica formație italiană Lazio. Echipa clasată pe locul V în serie A, care urmărește calificarea în Liga Campionilor, a suferit o înfrângere aspră în etapa a XXIV, 1-4 pe terenul formației Napoli și, de aceea, antrenorul Simone Inzaghi se concentrează pe campionat, fără a da prea mare importanță partidei cu jucătorii bucureșteni. De aceea, vârful Ciro Immobile, împreună cu alți jucători de bază (de Vrij, Lulic, Milinkovic, Alberto) vor fi menajați în acestă seară. Totuși, Simone Inzaghi beneficiază și de o bancă foarte redutabilă, din care fac parte și portughezul Nani sau ecuadorianul Caicedo. Nu va lipsi nici Lucas Leiva, care va fi suspendat pentru etapa viitoare în Serie A și nici românul Ștefan Radu, componenți obișnuiți ai primului “unsprezece” lazial.

Nici FCSB nu este încântată de această confruntare cu Lazio (după multă lume, “misiune imposibilă”), picată între două meciuri cheie cu CFR Cluj și Dinamo, însă Nicolae Dică, antrenorul principal al echipei consideră acest moment “unul important pentru fotbalul românesc”. “ Cei de la Lazio sunt favoriți, dar noi avem șansa noastră, vom da totul la cele două jocuri. Important este ca după cele două jocuri să ieșim cu fruntea sus. Cu siguranță cei de la Lazio vor trata meciul serios. Mi-aș dori să obținem prima victorie cu o echipă din campionatul Italiei. Sper să avem o atitudine bună, să fim agresivi, să fim o echipă compactă pe faza defensivă. Va trebui să facem un joc defensiv perfect ca să îi blocăm. Obiectivul nostru principal în acest moment este câștigarea campionatului, dar nu înseamnă că în cele două jocuri cu Lazio vom face doar act de prezență. Ne dorim să ne calificăm", a spus Dică. El a menționat că portarul Andrei Vlad poate crește doar jucând în meciuri importante, cu miză, și că pentru atac are o singură soluție, care va fi văzută la ora jocului.

Formațiile probabile

FCSB:Vlad – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Nedelcu, Pintilii – Man, Tănase, Budescu – Alibec.

Lazio: Strakosha – Bastos, L. Felipe, Radu – Leiva, Basta, Murgia, Lukaku, Parolo – Nani, Caicedo.

Arbitru: Deniz Aytekin (Germania)

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.