Sport

Înfrângere severă acasă a handbaliștilor seniori de la CSM Focșani 2007, în etapa nr 20 a Ligii Naționale Masculine de Handbal(LNMH)

Ziarul de Vrancea
24 mar 2024 1099 vizualizări

CSM Focșani 2007-CSM Constanța:21-29(8-18).Meciul a avut loc duminică 24 martie 2024 în sala sporturilor „Alin Moldoveanu” din Focșani începând cu ora 17:30

CSM Focșani 2007

Marocico, Cloșcă, Bucătaru - Ragea (cpt.), Rață-2 goluri, Pavlov-2, Golea-2, Miroiu-2, Trkulja, Toboșaru-3, Mocanu-3, Marijanac, Roșu, Eros-3, Simsar-2, Makrishin-2.

Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.

Declarația antrenorului principal al echipei de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007, Dalibor Cutura după meciul de duminică 24 martie 2024 cu CSM Constanța:,,Un meci foarte greu pentru noi contra uneia dintre cele mai bune echipe din România. Începutul primei reprize ne-a costat un rezultat nefavorabil la final, multe greșeli tehnice care au dus la goluri ușoare pentru constănţeni, iar în a doua repriză am intrat mult mai bine, atât în apărare cât și în atac, dar din nou multe ratări unu la unu cu portarul.A rezultat o diferență de opt goluri, care ar fi putut fi mai mică dacă ne-am fi concentrat mai bine."

Citiți și :Rezultatele complete ale etapei nr 20 sezonul 2023/24 Liga Națională Masculină de Handbal(LNMH)

Citiți și:Clasamnetul la zi al Ligii Naționale Masculine de Handbal(LNMH) după disputarea meciurlor dn etapa nr 20, sezonul 2023/24

Citiți și programul meciurilor etapei nr 21 sezonul 2023/24 Liga Națională Masculină de Handbal(LNMH)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.