Sport

VIDEO + Foto | Înfrângere la 9 goluri diferență a handbaliștilor focșaneni acasă în disputa cu Dinamo București, campioana en titre

Ziarul de Vrancea
21 feb 2023 1175 vizualizări

CSM Focșani 2007-Dinamo București:26-35(12-15) în etapa cu nr 18 a Ligii Naționale Masculine de Handbal ( LNMH).Meciul a avut loc duminică 19 februarie 2023 în sala sporturilor ”Alin Moldoveanu ” din Focșani începând cu ora 17:30 și a fost transmis în direct pe postul de televiziune Pro Arena.CSM Focșani 2007 a întâlnit duminică 19 februarie 2023  în sala sporturilor astăzi liderul Ligii Zimbrilor, campioana din ultimii 6 ani și echipa calificată în play-off-ul EHF Champions League.Echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 se menține pe locul 6 în clasamentul Ligii Naționale cu 33 de puncte.Publicul a umplut până la refuz Sala Sporturilor ”Alin Moldoveanu” din Focșani și a fost admirabil, susținând în permanență echipa CSM Focșani 2007. CSM Focșani 2007 va juca următoarea etapă sâmbătă, 25 februarie, în deplasare cu SCM Politehnica Timișoara.

VIDEO:Iubim Dinamo

În urma rezultatului meciului, CSM Focșani 2007-Dinamo București:26-35(12-15)  disputat duminică 19 februarie 2023, în etapa cu nr 18 a Ligii Naționale Masculine de Handbal ( LNMH), formația focșăneană rămâne pe locul 6 în clasamentul competiției cu 33 de puncte.

Ultima partidă din runda a optsprezecea din campionatul primului eșalon masculin s-a disputat duminică seara la Focșani, acolo unde campioana Dinamo s-a impus fără probleme în fața CSM-ului din localitate, scor 35-26. ”Câinii” au ajuns astfel la 19 victorii consecutive și se apropie de un nou titlu de campioană. Pentru echipa bucureșteană urmează ceea ce EHF a declarat ”meciul săptămânii” în Champions League, la București, pe 23 februarie, de la ora 19.45, cu echipa daneză GOG Gudme. Etapa a 19-a a Ligii Zimbrilor va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

CSM Focșani 2007 – Dinamo București: 26-35 (12-15) Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Crnoglavac 8, Roșu 5, Makrishin 5, Hrimiuc 3, Krstevski 3, Mocanu 2, Ragea, Kritikos, Rață, Golea, Miroiu, Popovici, Nuțu. Antrenor: Dalibor Cutura.

Dinamo București: Heidarirad, Ghedbane – Pascual 7, Kuduz 6, Da Silva 5, Ghionea 3, Humet 3, Akimenko 3, Shebib 2, Sorhaindo 2, Racoțea 1. Gurbindo 1, Dissinger 1, Kasparek 1, Militaru. Antrenor: Xavier Pascual.

Text informații:handbalmania.ro

Citiți și postarea activată pe contul de facebook al primarului Municipiului Focșani Cristi Valentin Misăilă după finalul meciului de handbal masculin CSM Focșani 2007-Dinamo București disputat duminică 19 februarie 2023 

CSM Focșani 2007 - Dinamo București :26-35

Handbalul spectacol a fost din nou prezent astăzi în Sala Sporturilor "Alin Moldoveanu" din Focșani. Dinamo București, câștigătoarea ultimelor șase ediții ale Ligii Zimbrilor, a intrat pe teren extrem de motivată în a-și continua seria victoriilor din campionat.

Calificată în optimile de finală ale Champions League cu trei etape înainte de finalul grupelor, dinamoviștii au venit astăzi la Focșani cu cel mai bun lot, chiar dacă în urmă cu trei zile au avut un meci greu pe terenul celor de la PSG.

Au reușit să ne învingă datorită experienței superioare, însă impresia lăsată de băieții noștri a fost una peste așteptări.

O echipă ambițioasă, foarte iubită, o Sală Polivalentă plină până la refuz de suporteri mândri de rezultatele favoriților și o atmosferă cu adevărat de Champions League. Un lucru e sigur, din astfel de meciuri avem doar de câștigat

Vreau să le mulțumesc focșănenilor prezenți astăzi la meci pentru atașamentul față de echipă și pentru modul exemplar în care și-au susținut favoriții pe tot parcursul jocului.

Felicitări, băieți Suntem mândri de voi”-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.