Sport

Încep mișcările de trupe

Ziarul de Vrancea
17 dec 2018 446 vizualizări

Nici nu s-a încheiat bine sezonul și au început discuțiile Curg ofertele la curtea regelui Hagi * CFR are în continuare încredere în Julio Baptista * Vlad Morar, ofertat de coreeni

Gică Hagi (53 de ani) se bucură de oferte pentru fotbaliștii crescuți în academia sa. "Regele" a vorbit deschis despre ce jucători de la Viitorul sunt curtați, iar acesta rostit doar trei nume, dar a dezvăluit că există interes și pentru alți doi tineri din echipa sa. Ianis Hagi, Denis Drăguș și Tudor Băluță sunt cei mai curtați fotbaliști ai lui Gică Hagi. După interesul pentru Hagi junior, se pare că Standard Liège ar fi interesată și de transferul lui Denis Drăguș. Succesul avut cu aducerea lui Răzvan Marin (23 de ani) i-a făcut pe belgieni să revină și să vrea să cumpere din nou de la "curtea Regelui". Viitorul a refuzat deja o ofertă de la FC Sevilla pentru Ianis. Hagi spune că nu e pretențios când vine vorba de transferuri și a vorbit deschis despre interesul existent pentru fotbaliștii săi.  “Sunt curtați toți trei și încă doi jucători. Vedem dacă va pleca vreunul dintre ei în iarna asta. Dacă pleacă, trebuie să aducem alții și mai puternici. De slăbit, nu ne slăbim, pentru că vin din spate de la Academie", a spus Hagi, conform gsp.ro.

* Problemele de sănătate ale lui Julio Baptista (37 de ani) nu îi sperie pe oficialii de la CFR Cluj. Daniel Stanciu a declarat că atacantul se află în momentul de față în Spania, unde se tratează la genunchi.  Baptista va reveni, cel mai probabil, în ianuarie la antrenemantele ardelenilor și ar urma să intre în programul normal al echipei lui Conceiçao. Baptista a prins doar 42 de minute pentru CFR. Problemele de sănătate nu l-au lăsat să se pregătească așa cum trebuie, astfel că în urmă cu o lună mergea la Barcelona, pentru tratament. Un apropiat al clubului declarat  că fostul atacant al Realului are mai multe probleme la genunchi. Ar suferi de bursită, dar ar avea și ruptură de menisc. ”Doctorii au rămas interziși la Cluj, după test. Are bursită, cartilajele sunt praf, conform aprecierilor medicale, are și ruptură de menisc. Ni s-a spus: «Cum de mai poate să meargă, la ce are, darămite să mai joace fotbal?!» . A plecat la Barcelona să se trateze acolo". Recent, Daniel Stanciu a adus noi informații despre starealui Baptista. Din câte se pare, recuperarea decurge bine. ”A avut o problemă la genunchi. A mers în Spania pentru tratament, îl continuă și sperăm să intre în programul echipei de la 1 ianuarie. Cred că îl vom avea la reunire. Noi așteptăm să joace, normal”, a declarat oficialul clujenilor la ProSport Live.

* Gigi Becali a spus că transferul lui Hristo Zlatinski (33 de ani) de la Universitatea Craiova a fost o greșeală, iar ieri presa din Bulgaria a scriscă mijlocașul central și-a găsit echipă în țara natală, după ce Dragoș Boboc a anunțatcă jucătorul nu mai e dispus să rămână la FCSB. Publicația TopSport susține că Hristo Zlatinski va ajunge la Lokomotiv Plovdiv, din sezonul următor, întrucât în acest sezon nu mai are drept de joc pentru o a treia echipă. "Zlatinski mai are contract până în vară. Deja a jucat pentru două echipe în acest an competițional, vedem ce se va întâmpla acum. Până la vară e greu, pentru că are deja două echipe din România la care a jucat.", a spus impresarul Dragoș Boboc. Zlatinski a adunat șapte meciuri oficiale în acest sezon: două pentru Craiova și cinci pentru FCSB. A evoluat pentru olteni în Supercupa României și în a doua etapă de campionat, cu Sepsi OSK. Ambele jocuri au fost pierdute de olteni, cu scorul de 1-0. A urmat transferul la FCSB. Sub comanda lui Dică a fost integralist în etapa a 13-a, cu FC Voluntari, respectiv în meciul de Cupă cu Alba Iulia. A mai bifat trei aparențe, cu FC Botoșani și Astra în campionat, respectiv cu Dunărea Călărași, în 16-imile Cupei. Nu a reușit să înscrie vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă.

* Vlad Morar (25 de ani) impresionează în prima ligă din Grecia. Este unul dintre cei mai buni atacanți, iar reprezentanții anumitor cluburi au început să se intereseze imediat de el.  În prezent evoluează pentru Panetolikos, dar e posibil să plece într-un alt campionat în iarnă. Bogdan Apostu, agentul său, a declarat la ProSport Live că Morar este asaltat cu oferte din Asia. Vlad era considerat, în urmă cu câțiva ani, un posibil titular al naționalei României. Impresiona la U Cluj și la Petrolul, dar a intrat într-un con de umbră și părea că va avea traiectoria multor tineri cu potențial, care eșuează după câțiva ani în prima ligă. Situația nu a stat așa. În 2017 Hagi l-a luat la Viitorul, i-a dat o șansă, iar Morar a profitat la maxim. A început să marcheze încă de la primele apariții, iar după șase luni prindea un transfer în Grecia. Evoluțiile entuziasmante au continuat și în campionatul elen. Au fost vizibile până în Asia, iar acum au venit primele oferte. ”Vlad Morar este unul dintre golgeterii din campionatului Greciei și am oferte din Coreea de Sud pentru el. A demostrat că are valoare, iar în momentul de față este un jucător scump pentru România. Vorbim de alți bani”, a declarat Bogdan Apostu. Vlad Morar are șase goluri și o pasă decisivă pentru Panetolikos în acest sezon. În stagiunea 2017-2018 a prins 29 de meciuri în tricoul clubului grec, reușind 9 goluri și un asist.

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.