Sport

Liga Națională de Handbal: Focșănenii au câștigat la limită meciul pe teren propriu cu CS Minaur Baia Mare

Ziarul de Vrancea
21 nov 2019 1951 vizualizări

Joi, 21 noiembrie 2019, echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 a jucat pe teren propriu meciul cu HC Minaur Baia Mare, în cadrul returului Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH). Competiția s-a ținut la Sala Sporturilor din Focșani, de la ora 18:30.

Înaintea acestei etape, în clasamentul la zi al Ligii Zimbrilor, cele două echipe ocupau următoarele poziții:

Meciul a fost câștigat la limită de handbaliștii de la CSM Focșani, cu doar un punct diferență: CSM Focșani 2007 - CS Minaur Baia Mare 26-25 (12-14)

Vom reveni cu amănunte

Meci încins la Focșani, acolo unde gazdele au avut câștig de cauză, după ce au revenit în repriza secundă de la minus 4. Minaur Baia Mare a intrat cu două goluri avans la pauză, după cinci goluri consecutive reușite în finalul primei reprize, desprinzându-se apoi la patru goluri, 19-15 în minutul 40. La acest scor, vrâncenii au înscris de 6 ori la rând, au condus cu 25-22 în minutul 53, iar în ultimul minut mai aveau un gol avans. Baia Mare a avut ultimul atac, dar Tomas Cip a ratat din extrema dreaptă ocazia egalului.

CSM FOCȘANI – MINAUR BAIA MARE 26-25 (12-14) Arbitri: Gabriel Badiu / Ioan Barbu

Focșani: Marocico, Cloșcă – Miroiu 5, Rață 4, Miroiu 4, Mocanu 3, Marijanac 3, Eros 3, Pătru 2, Sladic 2, Hrimiuc, Mănescu. Antrenor: Viorel Ciubotaru.

Baia Mare: Ciobanu, Țenghe – Csepreghi 5, Brajovic 5, Kotrc 5, Coric 4, Căbuț 2, Mureșan 1, Haiduc 1, Cip 1, Bera 1, Nagy, Botea, Bușecan, Vojvodic. Antrenor: Stephane Plantin.

Urmăriți în VIDEO de mai jos înregistrarea integrală a meciului de handbal masculin, CSM Focșani 2007-CS Minaur Baia Mare 26-25(12-14), disputat joi 21 noiembrie 2019 în sala sporturilor din Focșani-VIDEO:Iordache Virgil

Obs Meciul efectiv începe de la minutul 24:44 al înregistrării

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.