Sport

Handbaliștii focșăneni au pierdut la București meciul cu CSM | CSM București – CSM Focșani 23-21 (13-9)

Ziarul de Vrancea
24 feb 2019 948 vizualizări

CSM București câștigă restanța cu Focșaniul și se apropie la 2 puncte de lider

 Handbaliștii de la CSM București s-au impus duminică seara, pe teren propriu, în restanța cu CSM Focșani, partidă ce a contat pentru etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor. După un prim sfert de oră echilibrat, bucureștenii s-au desprins treptat și au terminat prima repriză cu un avantaj de 4 goluri. Focșaniul a început mult mai bine mitanul secund și a egalat la 13 în minutul 38, după un 7 metri transformat de Hagiu, gazdele înscriind primul lor gol din partea a doua a partidei după aproape 9 minute. Oaspeții au condus cu 15-14 și 17-16 (min. 45), de la acest ultim scor CSM-ul înscriind patru goluri consecutive, echipa lui Sandu Iacob nemaireușind să refacă diferența.

VIDEO:vrancea atlastv

 

Declarația lui Sandu Iacob antrenorul  CSM Focșani 2007, după meciul de duminică seara 24 februarie 2019, de la București

”Căutăm aspectele pozitive ale acestui meci, unul fiind acela că am reușit să ne luptăm de la egal la egal cu o altă pretendentă la titlu, iar asta arată că avem potențialul de a ne număra printre primele opt echipe din țară în acest sezon. Am întâlnit o echipă valoroasă, am făcut un joc defensiv foarte bun, am avut ceva probleme la atacul pozițional, dar spiritul de luptă pe care-l arătăm în mod constant este marele câștig al echipei noastre. Atât timp cât vom face treaba asta meci de meci, sunt convins că ne vom îndeplini obiectivul în acest sezon. ”

CSM București – CSM Focșani 23-21 (13-9)

București: Krupa – Teixeira 7, Sampaio 6, Onyejekwe 2, Rotaru 2, S. Esteki 1, Militaru 1, Georgievski 1,  Tioumentsev 1, Pozzer 1, Mănescu 1, Ramba, Vrazalic. Antrenor: Paulo Pereira.

Focșani: Marocico 1 gol, Tevzadze – Țuțu 5, Miroiu 3, Hagiu 3, Mocanu 3, Hrimiuc 2, Pătru 2, Rață 1, Ragea 1, Sladic, Eros. Antrenor: Sandu Iacob.

Iată cum arată clasamentul Ligii Naționale Masculine de Handbal, după meciul CSM București – CSM Focșani, disputat duminică seara 24 februarie 2019,  la București

Text informații + foto:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.