Sport

Handbal Liga Națională. A început ascensiunea handbaliștilor de la CSM Focșani 2007 spre PLAY OFF!  

Cătălin VLĂDESCU
16 iul 2018 2824 vizualizări

Luni seară, de la ora 18:00, pe stadionul din Complexul Milcovul, a avut loc reunirea băieților noștri, handbaliștii de la CSM Focșani 2007. Punctuali, așa cum le stă bine unor sportivi de performanță, aceștia s-au reunit sub comanda lectorului Alexandru Acsinte, principalul Sandu Iacob și secundul Bogdan Voica fiind încă la echipa națională de tineret a României, acolo unde participă cu lotul tricolor la Campionatul European masculin de tineret din Slovenia. 

VIDEO preluat de pe canalul youtube ​Cătălin Vlădescu

Din lotul de jucători pe care-l vom avea la dispoziție pentru noul sezon, singura absență, motivată, a fost cea a portarului, Emilian Marocico, convocat după cum se știe de Aihan Omer, pentru prima etapă europeană organizată vreodată în România de handbal pe plajă, care are loc la Baia Mare. L-am putut vedea pentru prima dată la lucru și pe noul jucător, ce din toamnă va îmbrăca tricoul alb-albastru, pivotul Didi Hrimuc.

A fost un prim antrenament ce s-a întins pe durata a fix 90 de minute, un antrenament ce a avut drept scop acomodarea băieților noștri la efort, aceștia bucurându-se de vremea excelentă de afară, fără canicula istovitoare din anii trecuți. Ca în fiecare an va urma o perioadă de acumulări fizice, perioadă ce va alterna cu antrenamentele în aer liber, la stadion, dar și cele în sălile de forță.

Astfel se va desfășura programul handbaliștilor de la CSM până la primul turneu al verii, care se va avea loc la Călărași, în perioada 3-4 august. Sandu Iacob este așteptat să se alăture lotului începând cu data de 1 august, până atunci băieții noștri aflându-se pe mâna preparatorului fizic, profesorul Alexandru Acsinte. La reunirea lotului au fost prezenți și câțiva suporteri ai alb-albaștrilor, cealaltă componentă, atât de importantă, a „familiei de la sală”. (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.