Sport

Handbal Liga Națională - Dăruire, Unitate = VICTORIE!!!

Cătălin VLĂDESCU
6 oct 2017 1851 vizualizări

Joi seară, băieții noștri au câștigat în Sala Polivalentă în fața uneia dintre cele mai mari echipe ale handbalului masculin românesc, ținând cont de faptul că actuala HC Dobrogea Sud Constanța, a fost construită integral pe scheletul fostei HCM, multiplă campioană națională, echipă care a dominat handbalul masculin românesc, timp de un deceniu, în perioada anilor 2005-1015. Dupa cum scriam si aseara, pe pagina mea de facebook, imediat dupa terminarea meciului, am câștigat în fața unei echipe ințesată de jucători imenși.

 

Băieții noștri au demonstrat ce înseamnă să funcționezi că o adevărată familie, au demonstrat ce înseamnă să "mori" pe teren! Astfel stând lucrurile, victoria capătă o valoare și mai mare. Au dovedit că știu să gestioneze foarte bine meciurile cu echipele “grele” ale campionatului, au arătat că știu și pot să funcționeze ca o adevărată familie, că pot trece peste orice adversar, că au valoare! Știam asta! A fost o seară magnifică în Polivalentă, o seară pe care iubitorii handbalului nu o vor uita prea ușor. Derulând înapoi tot ceea ce s-a întâmplat în acești mai bine de doi ani  de prezență în  Liga Națională, putem spune că joi seară, am avut cu toții parte de cea mai importantă victorie de pe prima scenă a handbalului masculin românesc. Fără îndoială, victoria este a întregii echipe, a tuturor băieților care au intrat, rând pe rând, în teren. A fost un meci excelent pregătit, în săptămâna premergătoare partidei, de cei doi antrenori, Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica, o regie foarte bine construită și pusă în practică, în timpul jocului. Totul a fost gestionat în stil de mare echipă atât de antrenori cât și de băieți, de acolo din teren. A fost până la urmă o mare victorie, o victorie la care și-au adus partea lor de contribuție, așa cum o fac de mai bine de doi ani, și pătimașii suporterii alb-albaștri. Jocul a fost unul extrem de echilibrat timp de 45 de minute, dar cu un senzațional finish al echipei noastre. Lotul trecut pe foaia de joc a fost următorul: Tevzadze, Marocico, Cloșcă – Popa – 1 gol, Sladic – 1, Țuțu – 5, Rotaru, Gramatic, Hagiu – 3, Ragea – 1, Pătru – 1, Rață – 1, Eros – 3, Miroiu – 5, Năstasie si Popovici. Pentru ai noștri, urmează partida de la Suceava, cu CSU. O atât de dorită victorie, acolo, în cetatea de scaun a Moldovei, ar însemna repoziționarea echipei noastre într-o situație complet favorabilă. Partida se va disputa joi, 12 octombrie, la o oră ce va fi anunțată în timp util. Să auzim de bine! (Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.