Sport

Duminică | Handbal la Focșani– Jucăm cu sufletul, dar și cu mintea!

Cătălin VLĂDESCU
9 nov 2018 1811 vizualizări

Duminică, 11 noiembrie, Sala Polivalentă din Focșani va fi din nou scena principală pentru handbalul spectacol. Băieții noștri primesc vizita echipei de pe Borcea, Dunărea Călărași, într-un meci ce se va disputa în etapa a 9-a a Ligii Naționale la handbal. 

Este de înțeles că meciul se anunță încă de pe acum unul extrem de disputat, dificil, dar pe care elevii lui Sandu Iacob îl abordează cu încredere și cu gândul doar la victorie. Mentalitatea de învingător, valoarea și nu în ultimul rând suportul publicului, vor fi punctele noastre forte, care credem, cu toată convingerea, ne vor aduce victoria. Băieții noștri au ajuns în punctul în care pot aborda “la câștig” absolut orice partidă, indiferent de numele adversarului. Sunt convins că iubitorii handbalului din Focșani abia așteaptă aceast meci pentru care pregătirile deja au început, un meci în care Octavian Fânață și Ștefan Hendrea, sperăm că vor avea o prestație discretă, dar cât se poate de exactă. Va fi un meci pe care trebuie să-l jucăm cu sufletul, dar și cu mintea.

Nota redacției: Tot duminică, 11 noiembrie, de la ora 13:00, în Polivalentă, va avea loc și partida de juniori III, CSM Focșani 2007 – AHC Dobrogea Sud Constanța, o partidă ce se dispută în Campionatul național de juniori III.(Cătălin Vlădescu)

Mai jos link-uri către evenimentele create pe Facebook  pentru cele două meciuri

CSM Focșani 2007 - AHC Dunărea Călărași

https://www.facebook.com/events/1766078970184844/

CSM Focsani 2007 - AHC Dobrogea Sud Constanta, J III

https://www.facebook.com/events/331735994046499/


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.