Sport

Gripa a placat „stejarii”

Ziarul de Vrancea
28 ian 2020 950 vizualizări

*înaintea meciului cu Georgia de sâmbătă, rugbiștii tricolori sunt afectați de probleme medicale

Echipa României, care sâmbătă va întâlni reprezentativa Georgiei, la Tbilisi, în prima etapă a ediției 2020 din Rugby Europe Championship, este afectată de gripă, potrivit paginii de Facebook a Federației Române de Rugby. „Având în vedere problemele medicale cu care se confruntă lotul, câțiva dintre jucători contractând un virus puternic în cantonamentul din Antalya - ținând cont de perioada de incubație și apariția primelor cazuri - toată echipa va fi testată pentru depistarea gripei. Kamil Sobota și Horațiu Pungea sunt internați pentru tratament, la ei fiind confirmat deja virusul gripal tip B - contagios, pentru siguranța tratamentului oferit, Pungea urmând să revină în țară. În acest moment prezintă simptome de răceală Constantin Pristăvița, Paul Popoaia, Johan Van Heerden și Cosmin Manole”, se arată în comunicat.

Staff-ul tehnic al echipei României a deplasat în Georgia 33 de jucători, lotul fiind decimat de absențe. Dintre cei convocați inițial Vlăduț Zaharia și Damian Strătilă au devenit indisponibili din cauza unor accidentări și au revenit în țară după cantonamentul din Antalya, alături de Andrei Rădoi și Cosmin Iliuță. Pe lista jucătorilor convocați din Franța s-au aflat Marius Antonescu, Ionel Badiu, Alexandru Gordaș, care s-au accidentat în meciurile echipelor de club, devenind astfel indisponibili, dar și Mihai Macovei, absent din cauza unor probleme personale. Meciul dintre Georgia și România va avea loc sâmbătă 1 februarie, de la ora 16:00 (ora României, în direct pe TVR 1), la Tbilisi.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.