Sport

Galerie foto: Victorie clară în faţa unei echipe ce vrea în liga a doua

Dan Chiriac
25 feb 2018 964 vizualizări

u Unirea Slobozia – CSM Focşani 2007 0-4 (0-0), într-o partidă de pregătire jucată sâmbătă la prânz

Echipa de fotbal CSM Focşani 2007 a reuşit cea mai bună partidă din acest an şi a obţinut o victorie clară în faţa unei echipe ce luptă pentru promovare în liga a doua. Iniţial, focşănenii urmau să întâlnească Sporting Lieşti, dar, gălăţenii au contramandat meciul pe ultima sută de metri. Conducerea echipei a găsit o soluţie şi a perfectat un amical cu Unirea Slobozia, locul trei în seria a doua a ligii a treia. Ialomiţenii luptă în acest an pentru promovare în liga a treia cu Progresul Spartac şi Farul Constanţa, echipe pe care le vor întâlni în primele trei runde la Slobozia. Partida de sâmbătă s-a desfăşurat pe terenul din comuna Andrăşeşti, o localitate situată la 20 de kilometri de Slobozia. Echipa locală evoluează în liga a cincea, dar deţine o bază sportivă cu nocturnă, vestiare foarte mari şi un gazon excelent pentru această perioadă a anului. Prima repriză a jocului de sâmbătă a fost echilibrată, cele două echipe având cîte o situaţie de a marca. Antrenorii Vasile Burgă şi Adrian Toma au început meciul cu Dogaru – Salaoru, Parlac, Panaite, Săpunaru – Lupu, Chivu, Manu – Predoiu, Remus Popa, Pasăre. Portarul Lazăr a intrat în poartă în minutul 30, iar Beşa l-a înlocuit pe Parlac accidentat. După pauză, pe teren au mai intrat alţi jucători focşăneni: Lazăr (Apenciucesei) – Dediu, Nistor, Beşa, Mihai – Zaharia (Petrescu) Pascu, Negoescu, Duca – Negoiţă. Primul gol al meciului a fost reuşit în minutul 47 de Iulian Negoescu, care a transformat o lovitură liberă de la 20 de metri cu ajutorul unui fundaş advers, care a schimbat traiectoria mingii. Intrat bine în joc şi revenit după o lungă accidentare, Cătălin Pascu a reuşit să marcheze pentru 2-0, după ce a reluat cu capul în plasă o centrare venită dintr-o lovitură de colţ de la Zaharia. Sărbătoritul zilei, Daniel Negoiţă, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce a trimis în plasă o minge degajată greşit de portarul advers. Era 3-0 în minutul 75, dar scorul final l-a stabilit Claudiu Mihai în minutul 88. Fundaşul CSM-ului a trimis în plasă tot dintr-o lovitură liberă, executată  dintr-o poziţie identică cu cea de la primul gol. Focşănenii mai au programat pentru marţi un amical, în deplasare, cu Universitatea Galaţi, dar partida ar putea fi anulată în funcţie de starea vremii. Vineri, CSM Focşani 2007 va juca în deplasare cu Aerostar Bacău, în prima etapă a returului. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.