Sport

Galerie foto | Atleții vrânceni au fost medaliați la Campionatul Național de tineret U 23 de la Pitești

Ziarul de Vrancea
15 iun 2019 1476 vizualizări

Campionatul Național de atletism pentru tineret a avut loc vineri și sâmbătă 14 și 15 iunie 2019 la Pitești și s-a finalizat cu rezultate de excepție pentru două talentate atlete din Vrancea.

Atleta Claudia Prisecaru de la CSM Focșani 2007, dublă campioană națională de tineret în probele de alergare 1500 și 5000 m, iar aruncătoarea încă junioară II, cu dublă legitimare la CSS Atletic Adjud și CSȘ Focșani-, Alisia Paruba a obținut medalie de bronz în proba de aruncare a suliței.

Un alt atlet originar din Vrancea, de la Adjud, aruncătorul la suliță Alexandru Novac, legitimat, acum, la CSM București, a câștigat și el la Campionatul Național de tineret U 23 de la Pitești medalia de aur în proba de aruncarea suliței, cu 75,62 metri.

 

Vineri și sâmbătă, 14 și 15 iunie, la Pitești au avut loc întrecerile Campionatului Național de Atletism pentru Tineret (U23), ediția 2019.

Concursul s-a desfășurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin” și a reunit la start atleți de la toate cluburile de profil din țară.

Primul start a avaut loc vineri, 14 iunie 2019, la ora 9:00, când când a  avut loc proba de alergare 10.000 m feminin. Prima zi s-a încheiat la ora 19:55, odată cu startul în proba de ștafetă masculin 4x100m.

Sâmbătă, 15 iunie 2019 probele au început la ora 10:00, cu startul în întrecerea de 110 m garduri masculin din cadrul decatlonului. Campionatul Național de Tineret s-a încheiat  la ora 19:00, cu proba de ștafetă masculin 4x400m.

 

Claudia Prisecaru, campioană națională la 1500 metri tineret!

Claudia Prisecaru de la CSM Focșani 2007 și-a mai adăugat un titlu în impresionantul său palmares! Vineri, la Pitești, la Campionatul Național de tineret U 23, multipla campioană pregătită de profesorul Cristian Orza, componentă a Lotului Național de senioare al României, a câștigat cursa de 1500 metri cu timpul de 4.24.53, ceea ce reprezintă o reconfirmare a baremului de participare la Campionatul European de tineret de la Gavle, din Suedia. 

Sâmbătă, 15 iunie 2019 la aceeași competiție, Claudia va alerga în proba de 5000 metri.

Claudia Prisecaru, campioană națională de tineret și la 5000 metri!

• Este al doilea titlu obținut în două zile de valoroasa sportivă de la CSM Focșani 2007

Claudia Prisecaru și-a încheiat, sâmbătă, 15 iunie 2019, evoluția la Campionatul Național de Atletism pentru tineret cu titlul de campioană la 5000 metri, pe care i-a parcurs în 16.53.02. 

Ieri, multipla campioană a României pregătită de profesorul Cristian Orza câștigase titlul de campioană națională la 1500 metri.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

Alisia Paruba junioară II medalie de bronz la tineret

Atleta junioare II Alisia Paruba cu dublă legitimare la CSS Atletic Adjud și CSȘ Focșani a obținut  medalie de bronz la Campionatul Național de tineret U 23 de la Pitești sâmbătă 15 iunie 2019 în proba de aruncare a suliței cu cu 42.44  m Alisia este încă junioară II.și a fost  descoperită  de antrenorul adjudean George Catrinescu

Adjudeanul Alexandru Novac legitimat, acum, la CSM București  medaliat cu aur la aruncarea suliței masculin 

Un alt atlet originar din Vrancea de la Adjud, aruncătorul la suliță Alexandru Novac, legitimat, acum, la CSM București, a câștigat și el  la Campionatul Național de tineret U 23 de la Pitești

medalia de aur în proba de  aruncarea suliței, cu 75,62 metri.

Medalii ale echipelor de ștafetă vrâncene

La Campionatul Național de Atletism pentru Tineret de la Pitești au cucerit medalii și  tinerele sportive de la CSS Focșani, componente ale echipelor de ștafetă. Astfel echipa formată din Karina Toader, Cătălina Olaru, Andreea Tănase și Corina Ilinoiu s-a clasat pe locul secund la proba de 4×400 metri, cu timpul de 4:03:77. Echipa B a clubului focșănean s-a clasat pe locul al patrulea, iar echipa masculină de ștafetă a LPS Focșani a ajuns pe poziția a șasea.

Și  echipa feminină a CSS Focșani în proba de ștafetă 4×100 metri, s-a clasat pe locul al treilea cucerind medaliile de bronz cu timpul de 49:67. Echipa este alcătuită din Cătălina Olaru, Andreea Tănase, Alexia Cotoi, Corina Ilinoiu. Echipa feminină B a CSS Focșani s-a clasat pe locul al patrulea la această probă, în timp ce echipa masculină a LPS Focșani s-a clasat pe locul al cincilea.

Citiți și:Medalii la ștafetă pentru ateletele și atleții vrânceni

CSȘ Focșani, club al cărui director este profesorul - sensei de judo Dumitru Zisu, are câateva secții printre care și una de atletism, cu două subsectii, una la Adjud si una la Focșani.

Subsectia de la Focsani, proba de stafeta, este coordonata de domnul profesor Marius Batog, atât pentru stafeta feminina, iar cea masculina de profesorul Gabi Alexandrescu.

La recentele Campionate Naționale de Atletism pentru Tineret de la Pitești, CSS Focsani, prin echipa 1 feminina, a obținut un loc II si un loc III.

La proba de 4 × 100 m:

* stafeta CSS Focsani 1 fete: Corina Ilinoiu, Alexia Cotoi, Catalina Olaru, Andreea Tanase-loc III

* stafeta CSS Focsani 2 fete - loc. IV

* stafeta CSS Focsani băieți- loc. V

La proba de 4 x 400 m:

* stafeta CSS Focsani 1 fete: Karina Toader, Andreea Tănase, Catalina Olaru, Corina Ilinoiu - loc. II

* stafeta CSS Focsani 2 fete - loc. IV

* stafeta CSS Focsani băieți - loc. VI

Sura:SDV - www.sportuldevrancea.ro

N.R. - de menționat că din stafetele feminine fac parte si doua sportive de la C.S. Unirea Focsani, Catalina Olaru si Ioana Bran, antrenate de Fanel Iliescu.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.