Sport

Foto | Ziua Națională a României 2023 sărbătorită de micii șahiști focșăneni

Ziarul de Vrancea
5 dec 2023 1400 vizualizări

Vineri, 01 decembrie 2023, la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” din Focșani, s-a desfășurat concursul de șah rapid “Ziua Națională a României”.La întrecere au participat 60 copii și juniori care au reprezentat CSM Focșani 2007, ACS Genius Galați precum și jucători neafiliați unui club dar care au dorit să își reprezinte școala la care învață.

Concursul, organizat de CSM Focșani 2007 în parteneriat cu Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” s-a desfășurat pe două grupe de joc: Turneul A – (juniori legitimați) omologat la FR Șah și FIDE, Turneul B – (elevi sau preșcolari) neomologat la FR Șah și FIDE, în sistem elvețian pe parcursul a 7 runde, timp de joc 10min+2sec/mutare.

Toți jucătorii au primit diplome de participare iar în ordinea clasamentului final au fost acordate medalii și cupe celor mai bine clasați șahiști:

Grupa A (au participat 28 de jucători)

Clasament general

Premii speciale

Grupa B (au participat 32 de jucători)

Clasament general

Premii speciale

La reușita acestei manifestări sportive au mai colaborat Pizzeria Deliciosa și Corso Focșani care au oferit tinerilor șahiști pizza.

Comisia de organizare a fost formată din: președinte secție de șah, Elena-Adelaida Isac și instructor, Soare Anton (ambii de la CSM Focșani 2007), dar și director, prof. Emilian Rău(din partea Școlii Gimnaziale “Nicolae Iorga” Focșani).

Arbitrajul a fost asigurat de Mihai Strîmbu și Soare Anton cu ajutorul șahistului junior Neagu Andrei dar și a arbitrului FIDE din Italia, Fusi Claudio.

Informații + fotografii transmise de, Elena-Adelaida Isac, președintele secțieid e șah a CSM Focșani 2007


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.