Sport

Foto | Victorie la scor în deplasarea de la Limpeziș-Buzău a fotbaliștilor seniori de la CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
14 nov 2023 1661 vizualizări

ACS Voința Limpeziș- CSM Focșani 2007: 0-5 (0-3).Meciul a contat pentru etapa cu nr 12 , liga a III-a, Seria nr 2 la fotbal seniori sezonul 2023/24 și a avut loc sâmbătă 11 noiembrie 2023, de la ora 14:00, pe Stadionul Voința din Limpeziș. Golurile echipe CSM Focșani 2007  au fost înscrise de Tchassem/23' și 26', Ciobanu/ 31', Acasandrei/ 74', D. Oprea/ 90'+2 - penalty.

CSM Focșani 2007 ⚪

Preda - Negoiță, Acasandrei, Kristi Marku, Alex Dumitru, Jun Toba, Mazilu (D. Toader), Zaharia (Gorovei), Enache (Săpunaru), Ciobanu (cpt.) (Mihart), Tchassem (D. Oprea).

Rezerve neutilizate:

Păduraru - Riza, Pahonțu, Stroe.

Antrenor principal: Octavian Grigore

Antrenor secund: Adrian Senin

Asistent medical: Gabriel Bratu

Delegat: Gheorghe Căldare

Echipa de fotbal seniori CSM Focșani 2007 va juca etapa viitoare, a 13-a, vineri, 17 noiembrie 2023, de la ora 14:00, pe Stadionul Milcovul din Focșani, în compania formației CS Viitorul Ianca.

Citiți și declarația președintelui executiv al secției fotbal a CSM Focșani 2007, Costel Lazăr, la finalul acestei partide:,,A fost un meci desfășurat în niște condiții dificile având în vedere dimensiunile reduse ale terenului de joc, dar și calitatea suprafeței (denivelări, smocuri, duritate).Băieții merită felicitați pentru angajament și seriozitatea cu care au tratat partida.Am fost avertizat despre asprimea jocului echipei gazdă din alte partide, lucru care s-a întâmplat și împotriva echipei noastre.Din păcate, adversarii au recurs la duritate și chiar loviri fără balon, care au fost sancționate cu cartonaș galben (doar).Este clar că scorul reflectă diferența dintre cele două echipe, chiar și în condițiile descrise.Păcat că pe finalul partidei fostul jucător focșănean (Ofori), care l-a accidentat pe Săpunaru în meciul tur (acesta stând în repaus o lună și jumătate), l-a accidentat foarte grav la genunchi pe Acasandrei, echipa noastră terminând jocul cu un om în minus."

Citiți și :Rezultatele complete ale etapei nr 12 din Liga a III-a, seria nr 2, sezonul 2023/24 la fotbal seniori

Citiți și clasamentul la zi al seriei nr 2 , liga a III-a la fotbal seniori după disputarea etapei cu nr 12 din sezonul 2023/24 

Citiți și programul etapei nr 13 sezonul 2023/24, din seria nr.2 , liga a III-a la fotbal seniori

Citiți și comentriul primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, după etapa nr 12 a seriei nr 2 liga a III-a sezonul 2023/24, fotbal seniori

"Ne întoarcem cu 5 goluri marcate și cu toate cele trei puncte puse în joc din deplasarea de la Limpeziș.Etapa cu numărul 12 nu ne-a oferit prea multe surprize, așa că rămânem în continuare pe locul doi în clasament, la un singur punct în spatele liderului Metalul Buzău.Dacă săptămâna viitoare învingem pe teren propriu pe Viitorul Ianca, avem șanse mari să revenim după trei etape pe prima poziție în clasament.De asemenea, cu trei puncte în meciul cu brăilenii, vom fi matematic calificați în play-off-ul pentru promovarea în Liga a II-a, cu 5 etape înainte de final.Mult succes!"-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.