Sport

Foto | Tinerii șahiști vrânceni de la CSM Focșani 2007, Yannis-Raphael Grecu și Costică-Alexandru Călin câștigători la Ploiești

Ziarul de Vrancea
21 feb 2024 2023 vizualizări

Tinerii șahiști vrânceni Yannis-Raphael Grecu și Costică-Alexandru Călin de la CSM Focșani 2007, câștigători la Festivalul Șah în Școală și în Mall - Ploiești Shopping City."Festivalul Șah în Școală și în Mall - Ploiești Shopping City" la șah rapid aa avut loc duminică, 18 februarie 2024 , la Ploiești.

La întrecere au luat startul 189 de șahiști juniori legitimați și nelegitimați. Competiția s-a desfășurat pe patru grupe: Turneul A - jucători legitimați din ciclul gimnazial și liceal (omologat FIDE), Turneul B - jucători legitimați din ciclul primar și grădiniță (omologat FIDE), Turneul C - jucători nelegitimați din ciclul gimnazial și liceal, Turneul D - jucători nelegitimați din ciclul primar și grădiniță, în sistem elvețian pe parcursul a 6 runde, 10min+5sec/mutare pentru fiecare jucător.

Organizatorii, Ploiești Shopping City, Grupul Observatorul Prahovean, CS Gambitul Damei Iași, Asociația Județeană de Șah Prahova și Clubul Sportiv Universitar Ploiești au oferit premii primilor clasați, dar și pe diferite categorii de joc.

Sportivii de la CSM Focșani 2007 au obținut următoarele rezultate:

La Turneul A:

- Grecu Yannis-Raphael, locul I clasele VII-VIII, cu 4 puncte;

- Călin Costică-Alexandru, locul I clasele IX-XII, cu 4 puncte;  

- Călin Ionel-Dragoș, locul 11 în clasamentul general, cu 3,5 puncte.

La Turneul B:

- Ailincuței David-Constantin, a acumulat un total de 2,5 puncte.

Copiii și juniorii secției de șah a CSM Focșani 2007, participă constant în competițiile interjudețene la care se fac remarcați datorită rezultatelor obținute. Menționez faptul că în perioada 14-18 februarie la Oradea a avut loc un concurs internațional cu prezență numeroasă, la care Adelin-Ștefan Dăscălescu și Darius-Cristian Pană au fost prezenți și au reprezentat cu onoare județul Vrancea. Felicitări și baftă în continuare tuturor!"a declarat pentru Ziarul de Vrancea, Elena-Adelaida Isac președintele secției de șah a CSM Focșani 2007 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.