Sport

Foto | Focșaniul pe harta mondială a judoului!

Ziarul de Vrancea
11 feb 2024 2240 vizualizări

Remarca este făcută într-o postare activată, miercuri 7 februarie 2024, pe contul de facebook al primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă

Focșaniul, pe harta mondială(n.r. a judoului)!

Recent, la Paris, a avut loc a 50-a ediție a turneului de judo <<Paris Grand Slam>>, una dintre cele mai importante competiții din lume.

A fost primul test major din 2024 pentru cei mai mari judoka ai lumii înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris.

Unul dintre cele mai așteptate și spectaculoase dueluri ale turneului a fost lupta dintre Joshiro Maruyama (Japonia) și Fabio Basile (Italia) la categoria 66 de kg.

Cei doi mari sportivi sunt ultimii invitați de onoare ai Turneului Internațional de Judo Memorialul <<Aurel Cimpeanu>> organizat la Focșani de Marius Ulmeteanu, proprietarul <<UMO Serv>>.

Un duel de o asemenea anvergură subliniază încă o dată nivelul ridicat al competiției noastre care are loc în fiecare an în Sala Sporturilor din Focșani.

Felicitări lui Marius Ulmeteanu pentru tot ceea ce face pentru sportul din Focșani.”-Cristi Valentin Misăilă

Citiți și:Postarea activată marți 6 februarie 2024 pe contul de facebook Turneul Internațional de Judo Memorialul Aurel Cîmpeanu

„ Weekend-ul trecut a avut loc unul dintre cele mai importante competiții de Judo din lume, Paris Grand Slam 2024, primul test de anvergură pentru cei mai buni judoka înaintea Jocurilor Olimpice care vor avea loc în acest an, tot la Paris.

Turneul ne-a delectat încă din primul tur cu un meci spectaculos la categoria -66 kg, între ultimii doi invitați de onoare de la Turneul International de Judo Memorialul ”Aurel Cimpeanu”, Joshiro Maruyama (Japonia) și Fabio Basile (Italia).

O astfel de înfruntare pe tatami dintre doi mari campioni subliniază încă o dată nivelul ridicat al competiției noastre de la Focșani, invitații noștri concurând la zi în cele mai importante turnee de Judo din întreaga lume.

Mai multe detalii pe:

https://www.ijf.org/news/show/maruyama-vs-basile ”-Turneul Internațional de Judo Memorialul Aurel Cîmpeanu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.