Sport

Foto | Conferința de presă organizată cu ocazia încheierii oficiale a ediției 2023 a competiției Vrancea Trophy

Ziarul de Vrancea
20 nov 2023 1028 vizualizări

Toate amănuntele în despre conferința de presă organizată, vineri 17 noiembrie 2023 cu ocazia încheierii oficiale a ediției 2023 a Vrancea Trophy  au fost făcute publice prin intermediul unei postări activată pe contul de facebook competiției.

"Vineri, 17.11.2023, Vrancea Trophy și-a încheiat oficial ediția din acest an printr-o conferință de presă organizată în Sala Mare a Consiliului Județean Vrancea. Un moment de bilanț dar și de viitoare planuri, la care a fost invitată mass-media locală și la care ne-au onorat cu prezența domnii Ionel Cel-Mare, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, și Adrian Marcu, vicepreședintele Federației Române de Tenis.

Nu au lipsit nici echipele Focșaniului care formează Team Vrancea și care au obținut în acest an, în urma unui sezon deosebit, medalia de Bronz la Campionatul Național Intercluburi pe Echipe de Dublu, organizat chiar de noi la Focșani. A fost cel mai bun prilej pentru Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, Centru Regional de Pregatire al FR Tenis, să facă o retrospectivă a ediției a XVI-a Vrancea Trophy, cea mai complexă în peste 20 de ani de existență, punctând momentele importante de pe parcursul celor 23 de acțiuni succedate în cadrul proiectului (21 Gratuite, cu sprijinul CJ Vrancea), dedicate tuturor categoriilor de vârstă a practicanților și pasionaților tenisului din județul nostru, a acelora din jur și din întreaga țară.

S-au prezentat și planurile de viitor, însemnate, care țintesc să crească valoarea și adresabilitatea Circuitului odată cu reluarea Turneului Internațional de senioare, cu puncte WTA și premii în dolari puse în joc, in parteneriat cu Fundația Ion Țiriac și Federația Română de Tenis, dar și prin organizarea în premieră a încă unui Turneu Internațional Tennis Europe, de băieți și fete U16, continuând astfel, pas după pas, procesul evolutiv de promovare a tenisului Vrâncean, la toate nivelurile!

Cuvintele de apreciere și încurajare din partea reprezentantului Consiliului Județean Vrancea, respectiv al Federației Române de Tenis referitoare la ediția 2023 a Vrancea Trophy, la activitatea și Planul de Dezvoltare definit pe 4 Axe Strategice (2023-2028) al Școlii De Tenis George Bucuroiu, ne-au onorat și ne motivează să continuăm munca asiduă, derulată cu pasiune și motivați de o viziune pentru întreaga comunitate.

A fost încă o ocazie potrivită de a transmite întregii Echipe a Consiliului Județean Vrancea, domnului Președinte Cătălin Toma, Instituțiilor și Partenerilor noștri de nădejde, din mediul privat și din mass-media, întreaga recunostinta manifestată pentru că și în 2023 au fost alături de noi, sprijinindu-ne în realizarea obiectivelor care urmăresc creșterea, an de an, a nivelului și standardului activităților noastre dedicate copiilor, juniorilor doritori a se perfecționa și performa în acest sport. Dar și adulților pasionați care au înțeles, doresc și caută, din ce în ce mai mult, soluții pentru un stil de viață echilibrat, sănătos, punând preț pe socializarea activă, de calitate, alături de familie și semeni cu interese, valori și aspirații apropiate!

Cu bucurie și optimism privim spre 2024 si anii ce vin, mulțumim încă o dată tuturor celor care pun umărul, alături de Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu, la dezvoltarea Vrancea Trophy, cel mai mare Circuit de evenimente sportive din Vrancea și un adevărat instrument de lucru, pus în slujba tuturor celor cărora ne adresăm. Ii invităm să fie în continuare alături de noi, de proiectele și MISIUNEA noastră, împreună reusind să punem bazele unor resorturi predictibile și sustenabile, astfel încât a ne continua cu perseverență parcursul de formare, crestere și dezvoltare a copiilor, juniorilor, tinerilor, cât și acela de promovare și sustinere a tenisului vrâncean, a sportului în general, ca latură a educației și, deloc de pierdut din vedere, a educației pentru sanatate!

Echipa Tenis Club Focșani - Școala de Tenis George Bucuroiu"-Vrancea Trophy


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.