Sport

FOTO | Cupa României la Polo – Suzuki – Feminin Senioare a debutat la Bazinul de Înot Didactic din Focșani

Ziarul de Vrancea
21 mai 2022 1215 vizualizări

Vineri 20 mai 2022 s-a dat startul la Cupa României la Polo – Suzuki – Feminin Senioare – Ediția 2022, la Bazinul de Înot Didactic din Focșani!

 Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, i-a invitat pe toți iubitorii sportului de apă la acest eveniment important din calendarul competițional național, care are loc în acest weekend la Focșani.

Le urez succes tuturor celor care vor intra în această frumoasă competiție, în bazinul administrat de Consiliul Județean, care va găzdui meciuri de polo pe parcursul a trei zile. Mă bucur că putem deschide județul Vrancea și pentru competiții sportive de acest nivel”, a declarat Cătălin Toma în cadrul conferinței de presă de la debutul evenimentului.

 Florin Ardelean, secretarul general al Federației Române de Polo și Johanna Tóth, căpitanul naționalei României și al echipei Rapid București, au subliniat faptul că Bazinul de polo din Vrancea este cel mai bine întreținut din toată țara. ”Mă simt onorat că am revenit pentru a patra oară la Focșani. Bazinul este excelent, consider că este cel mai frumos și curat bazin din țară. Știu că aici sunt foarte mulți iubitori ai acestui sport”, a afirmat Florin Ardelean.

 Competiția este organizată de Federația Română de Polo, în parteneriat cu Consiliul Județean Vrancea. În cadrul Cupei României se vor întrece patru ditre cele mai puternice echipe de polo feminin din România..

 În primul meci s-au confruntat C.S. Rapid București și C.S.M. Târgu Mureș. A doua partidă de vineri 20 mai este între C.S. Dinamo București și C.S.A. Steaua București, la ora 18:30.

 Programul meciurilor din zilele următoare este:

 Sâmbătă, 21 mai 2022

C.S.M. Târgu Mureș – C.S.A. Steaua București: ora 17:00

C.S. Rapid București - C.S. Dinamo București: ora 18:30

 Duminică, 22 mai 2022

C.S. Dinamo București - C.S.M. Târgu Mureș: ora 11:30

C.S.A. Steaua București - C.S. Rapid București: ora 13:00

 Intrarea la meciuri este liberă

Text informații + foto:Consiliul Județean Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.